Italya-ispanya maçi skor tahmini?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Italya-ispanya maçi skor tahmini?
Merhaba arkadaşlar..

Dün oynanan maçtan italya galip ayrıldıktan sonra kafalar biraz karıştı sanki.Maçta favori olmasada Almanya üstün gelir derken beklenmedik bir gol 2. yi getirdi ve final vizesini İtalyanlara verdi...Peki İspanyanın penaltılarda aldığı vize Final'de kupayı kaldıttıracak mı?
Turnuvada müthiş pas oyunu ile dikkat çeken ispanya Yine bizlere sürekli paslarla dolu az pozisyonlu bir maç mı izlettirecek yoksa tam tersi mi? Tahminlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum....
Benim favorim İtalya ..Artık ispanyadan ve barcelonadan nefret ettim sürekli her yerde onlar kazanıyor gözümüz farklılık görsün artık...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Merhaba arkadaşlar..

Dün oynanan maçtan italya galip ayrıldıktan sonra kafalar biraz karıştı sanki.Maçta favori olmasada Almanya üstün gelir derken beklenmedik bir gol 2. yi getirdi ve final vizesini İtalyanlara verdi...Peki İspanyanın penaltılarda aldığı vize Final'de kupayı kaldıttıracak mı?
Turnuvada müthiş pas oyunu ile dikkat çeken ispanya Yine bizlere sürekli paslarla dolu az pozisyonlu bir maç mı izlettirecek yoksa tam tersi mi? Tahminlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum....
Benim favorim İtalya ..Artık ispanyadan ve barcelonadan nefret ettim sürekli her yerde onlar kazanıyor gözümüz farklılık görsün artık...

müthiş pas mı? Ispanya bu turnuvada etkili pas yapamıyor, sadece topu dolaştırıyor

lolaman

lolaman

Üye
İtalya 1-0 alıcak golü Balotelli atıcak kafa ile. :D

• Beğen
Tepkiler: legolas29

KENGERLI_OGLU

Üye
matchin normal suresei 1:1 bitecek penelti ve ya fazladan 30 dakikada ispaniya kazanacak. Golu belki torres atar ve ya xavi

Matador03

Matador03

Üye
2-1 italya

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Bana uzatmalara gider gibi de gelio...Sonucta ispanya var...

hidayet02

hidayet02

Üye
Maç Kısır Döngü Halinde Biter. Golü Atan Kazanır... Tek gollü Galibiyetle Ya İtalyanlar Yada İspanyollar Alır Maçı:)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
BU akşam maç hadi bakalım güzel bi maç izlemek dileğiyle...Gözümüz gönlümüz maç görsün artık

~Crusher~

~Crusher~

Üye
1-0 İtalya

Enes

Enes

Üye
2-0 İtalya bence :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İspanya kazanacaktır ...

.Murat.

.Murat.

Üye
İtalya alacaktır son müsabakasında ispanyanın formu çok düşüktü böylede devam edecektir

SHS

SHS

Üye
2-1 ispanya, goller iniesta ve torresten:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2 2. Uzatmalarda ya da penaltılarda Italya alır.
Torres ve Iniesta/Fabregas
Balotelli Cassano/Di Natale

55lim

Üye
balotelli oynarsa dinatale oynamaz zaten bence balotelli ile maça başlar dinatale son 20 dakika oyuna girer ıtalya kazanır golü cassano atar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tahminim;
Italya 1 - 0 Ispanya
Ispanya 1 - 0 Italya
Italya 2 - 0 Ispanya
Ispanya 2 - 1 Italya
Italya 1 - 1 Ispanya (P.)
Ispanya 1 - 2 Italya
Italya 0 - 0 Ispanya (P.)
Ispanya 0 - 2 Italya
:ehe

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Tahminim;
Italya 1 - 0 Ispanya
Ispanya 1 - 0 Italya
Italya 2 - 0 Italya
Ispanya 2 - 1 Italya
Italya 1 - 1 Ispanya (P.)
Ispanya 1 - 2 Italya
Italya 0 - 0 Ispanya (P.)
Ispanya 0 - 2 Italya
:ehe
Ne tahminmiş... ama hiçkimsenin tahmini tutmadı 4-0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt