İstiyorum ama Bir Türlü Geçemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dralar

Üye
    Konu Sahibi
İstiyorum ama Bir Türlü Geçemiyorum
Merhaba arkadaşlar.
Son birkaç haftadır Lumia 920 alıp WP8 e geçmeyi istiyorum ama bir türlü geçemedim.Neden derseniz şu anda SGS3 kullanıyorum ve oldukça memnunum gerçekten Androidin adam akıllı çalıştığı bir telefon.Ama ben WP ye hayranım diyebilirim.Özellikle de Lumia 920 bence muhteşem bir telefon ama gel gelelim uygulamaları ve oyunlarıda çok sık kullanan birisiyim.İnanın her gün Marketplace ye giriyorum yeni uygulamlar çıkmışmı diye ama her defasında çok çok geri olan bir market görüyorum.Bu yüzden de bir türlü cesaret edip Lumia ya geçemiyorum.Sizce ne yapmalıyım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
biraz sabret mağaza yavaş yavaş şeklini alıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
elinde s3 varsa bence hiç zarar etme s3 ü seni götürdüğü yere kadar kullan sonra yeni cihaz alma ihtiyacın doğduğunda tercihini wp8 den yana kullanırsın :oke:

acuxx

acuxx

Üye
uygulama varda oyun az. Bence biraz bekle elindeki cihaz da güzel. Market kısa zamanda gelişecek

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Senin derdin bende olsa keşke.bende geçemiyorum ama nedeni n8 den ayrılamamak değil.tamamen duygusal:)
Şimdi senin sorununa gelince .elindeki cihaz çok güzel bence.hiç acele etmene gerek yok yani.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İleride (ilkbaharda) Lumia 920'den daha yüksek bir model çıkar.
Eğer sabredebilirsen o zamana kadar kullan Galaxy S3'ü...

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bence s3 ile şimdilik devam. Nokianin ileride çıkaracağı cihazlara göre bi seçim yaparsın elbet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt