İstekleriniz Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
gymkhana:

Driftkhana:

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
gymkhana:

Driftkhana:

Hocam ilk istediğiniz oyunu bulamadım.

12kaya35

Üye
Assasin's Creed =>
Street Fighter =>
Kardeşim bu assassins creed duvar kağıdı ben oyununu istemiştim. Oyunun ismi Assassins creed altair's chronicles. bu senin gönderdiğin duvar kagıdı uygulaması.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bu assassins creed duvar kağıdı ben oyununu istemiştim. Oyunun ismi Assassins creed altair's chronicles. bu senin gönderdiğin duvar kagıdı uygulaması.

hocam nasıl duvar kağıdı uygulaması olabilir ? oyunu ben kendi telefonumda oynadım bu bir. ikinicisi oyunun sd dosyalarının daha son partı yeni yükleniyor. bir duvar kağıdı programının 1300 mbyte sd dosyası olabilir mi ? açıklamaya bakarak yüklüyorsan oyunu açıklama google translate çevirisi.

yunusbulet

yunusbulet

Üye
galaxy y icin gta 3

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 7 icin :
1-GTA:Vice City
2-N.O.V.A. 3
Oyunlarini bulursaniz cok tesekkur ederim simdiden tesekkurler :)

12kaya35

Üye
hocam nasıl duvar kağıdı uygulaması olabilir ? oyunu ben kendi telefonumda oynadım bu bir. ikinicisi oyunun sd dosyalarının daha son partı yeni yükleniyor. bir duvar kağıdı programının 1300 mbyte sd dosyası olabilir mi ? açıklamaya bakarak yüklüyorsan oyunu açıklama google translate çevirisi.
Ha pardon hocam ben açıklamayı okudum direk pardon hemen indiriyorum :D

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Gangstar Rio city of saints 1.1.3 olursa sevinirim

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Gangstar Rio city of saints 1.1.3 olursa sevinirim

İstekte Bulunmak İçin;

1 - Öncelikle Bu Mesajın Altına Bakın Orada İstediğiniz Uygulama Paylaşılmış mı.
2 - İstek Adı
3 - Market veya Herhangi Bir Yerden Uygulama Linki

Yazmanız Yeterlidir.

Bunları Yazmayanların İsteklere Dikkate Alınmayacaktır.

Daha Önce İstenilen Paylaşımlar ;

MineRun =>
PES 2012 =>
Parking Mania =>
Repulze =>
Another World =>
Ganster Rio =>
Need For Speed Most Wanted =>
Poweramp Version Unlocker =>
Sniper vs Sniper: Online =>
Swiftkey Keyboard =>
Xparent Tapatalk Skyblue =>
Temple Run Oz =>
Asphalt 7 : Heat =>
Nova 3 =>
DW Kişiler & Telefon Pro =>
NBA 2K13 =>
The Dark Knight Rises =>
Dungeon Hunter 3 =>
The Amazing Spider-Man =>
Earn To Die =>
Modern Combat 4: Zero Hour =>
Hd Panorama+ =>
Assasin's Creed =>
Street Fighter IV =>
Driftkhana Freestyle Drift App =>
Grand Theft Auto: Vice City =>

İstediğiniz Bütün Uygulamaları Deneyerek Yüklüyorum. O Yüzden Yukarıdaki Uygulamaların Hepsi Sorunsuz Çalışmaktadır.

- - - Eklendi - - -

galaxy y icin gta 3

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye

senin verdiğin link olmuyor başka bir link varmı elinde

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
neyi olmuyor hocam ben kendi telefonuma yükledim oynadım onu
kardeş apk yi yüklüom sonra oyuna giriyom A problem occurred and the download could not be completed successfully.Do you want to restart the download ? An unstable network may cause problems when dowloading diyo yese basıyom sonra yüklendi diyo halbuki yüklenmedi eğer telefonun desteklemiyo diyosan play store da destekliyo gözüküyor internet bağlantısıda war

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
kardeş apk yi yüklüom sonra oyuna giriyom A problem occurred and the download could not be completed successfully.Do you want to restart the download ? An unstable network may cause problems when dowloading diyo yese basıyom sonra yüklendi diyo halbuki yüklenmedi eğer telefonun desteklemiyo diyosan play store da destekliyo gözüküyor internet bağlantısıda war

İki tane apk dosyası var. İkinisini de denedin mi ?

haciapo

Üye
Abicim sen swiftkey keyboard ın linkini vermissin sağolasın fakat linkleri görebilmek icin foruma uye olun diyor yardimci olursan sevinirim birde mobil olduğum için link veremiyorum direk market programına bağlanıyor onun icin adını yazayım -sound hound link atabilirsen cok ayar olur

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
1,5 ay önce yüklemiştim çok fazla alan kapladığı için geri sildim sonra nerden indirdiysem bulamadım

Üst Alt