mustafakocatas
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abicim sen swiftkey keyboard ın linkini vermissin sağolasın fakat linkleri görebilmek icin foruma uye olun diyor yardimci olursan sevinirim birde mobil olduğum için link veremiyorum direk market programına bağlanıyor onun icin adını yazayım -sound hound link atabilirsen cok ayar olur
1,5 ay önce yüklemiştim çok fazla alan kapladığı için geri sildim sonra nerden indirdiysem bulamadım
hocam malesef üye olmanız lazım soundhound'u da indiriyorum şuan 5 dk ya siteye atmış
Abi ben sana sound hound link atayım https://docs.google.com/file/d/0Bz4iuww7Uc6TOUJ5ZXdLVDVMd2M/preview
Abicim sen swiftkey keyboard ın linkini vermissin sağolasın fakat linkleri görebilmek icin foruma uye olun diyor yardimci olursan sevinirim birde mobil olduğum için link veremiyorum direk market programına bağlanıyor onun icin adını yazayım -sound hound link atabilirsen cok ayar olur
Swiftkey keyboard icin diğer forumun verdiği rar dosyasını indirdim fakat hatalı çıkaramadım
Sağol gece gece ugrastirdim seni
real football manager 2013 (samsung galaxy mini s5570i- surum 2.3.6) ne kadar denediysem uyumlusunu bulamadim.linklerdekiler cakmalari oldugundan adres verme geregi duymadim.bulursanda bulamasabda simdiden tesekkurler...
Beyler ROOT'SUZ Galaxy SIII var. Nesne, eşya vs. bulma oyunu arıyorum. İsim vermeniz bile yeterli linkleri ben bulurum.Bir kaçtane olsa yeter.
Anlamayanlar için mesela bi resim gelcek baya kalabılık bi resim nesne bakımından. Senden o resimde makası veya ne bileyim kalemi vs. bulmanı isteyecek sende onu arayacan. Mutlaka vardır görmüştüm hatta ama bulamıyorum şimdi.
Şimdiden teşekkürlerr..
Hocam mp3 müzik indirebilmek için herhangi bir app bulabilir misiniz?
Hocam mp3 müzik indirebilmek için herhangi bir app bulabilir misiniz?
Easy mp3 downloader dene derim
İstekte Bulunmak İçin;
1 - Öncelikle Bu Mesajın Altına Bakın Orada İstediğiniz Uygulama Paylaşılmış mı.
2 - İstek Adı
3 - Market veya Herhangi Bir Yerden Uygulama Linki
Yazmanız Yeterlidir.
Bunları Yazmayanların İsteklere Dikkate Alınmayacaktır.
- - - Eklendi - - -
İstekte Bulunmak İçin;
1 - Öncelikle Bu Mesajın Altına Bakın Orada İstediğiniz Uygulama Paylaşılmış mı.
2 - İstek Adı
Yazmanız Yeterlidir.
- - - Eklendi - - -
İstekte Bulunmak İçin;
2 - İstek Adı
Yazmanız Yeterlidir.
ismini bilsek zaten apkmania da ya da burda aratır buluruz ismi belli olanı bulmak zor değil
s3 kullanıyorum telefonun belli saatlerde otomatik olarak kapanıp açılması için bir program varsa eklerseniz teşekkürler isimde verebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?