[İstek Üzerine]Kendi Lumia 920'min Resimleri ve Fotoğraf Karşılaştırmaları.

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
konu ne ara buraya taşındı ya?

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Bütün wp ile ilgili konular buraya taşındı. Ama eğer ben cep telefonu genel bölümünde android ilgili bir haber görürsem anında cevabı yapıştırırım. Sanki android genel destek yok..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bütün wp ile ilgili konular buraya taşındı. Ama eğer ben cep telefonu genel bölümünde android ilgili bir haber görürsem anında cevabı yapıştırırım. Sanki android genel destek yok..

merak etme Ezgi o yönetimde konuşuldu bütün yazılım konuları artık sadece ilgili bölümde olacak android konusu açılırsa o da taşınacak :oke:

- - - Eklendi - - -

yok yarın kesim tarihi perşembe inşallah Bugün aradım benim cihazı ayırın dedim :)

inşallah abi siyahını inceledin mi sen ? Ali abi ile bana pek güzel gelmedi de siyahı :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

merak etme Ezgi o yönetimde konuşuldu bütün yazılım konuları artık sadece ilgili bölümde olacak android konusu açılırsa o da taşınacak :oke:

- - - Eklendi - - -

inşallah abi siyahını inceledin mi sen ? Ali abi ile bana pek güzel gelmedi de siyahı :hmmm

evet siyaha baktım benim hoşuma gitti çok şekil siz neyi beğenmediniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

:kıskıs: abi ben senin zevkine güvenirim bilirsin o yüzden siyaha pazarlık yapmadan evvel şu sarıyı birde ben inceleyim bari.

ilk zamanlar ben de diyordum la sari telefon mu olurmuş diye ama gorunce oyle degişik bişey ki normal bir sari degil yani ama ben mecburen beyaz alicam. Muşteriye gidince sari bir telefonu elimde goren hic bir mudur beni ciddiye almaz:D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

evet siyaha baktım benim hoşuma gitti çok şekil siz neyi beğenmediniz?

Ali abi yanıtlamış zaten abi evvelden beri siyah da içimiz karardı artık yenilik olsun hem ben iki cihaz kullanacağım hem N9 hem 920 ikisi de kapkara olmasın demiştimya sarı siyah uyumu severim :eller:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ilk zamanlar ben de diyordum la sari telefon mu olurmuş diye ama gorunce oyle degişik bişey ki normal bir sari degil yani ama ben mecburen beyaz alicam. Muşteriye gidince sari bir telefonu elimde goren hic bir mudur beni ciddiye almaz:D
ilahi abi çok iyisin ya sesli güldüm cidden, aslında benim durumda senden farklı değil ama yinede almadan evvel sarıya bi bakarım. Keşke gri gelseydi :(

- - - Eklendi - - -

Ali abi yanıtlamış zaten abi evvelden beri siyah da içimiz karardı artık yenilik olsun hem ben iki cihaz kullanacağım hem N9 hem 920 ikisi de kapkara olmasın demiştimya sarı siyah uyumu severim :eller:

sarı sana yakışır kardeşim güle güle kullan.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ilahi abi çok iyisin ya sesli güldüm cidden, aslında benim durumda senden farklı değil ama yinede almadan evvel sarıya bi bakarım. Keşke gri gelseydi :(

- - - Eklendi - - -

sarı sana yakışır kardeşim güle güle kullan.

abi yarın iş olursa hemmen alacağım ama olmazsa ocağa kalacak :(

n000k

n000k

Üye
Ezgi güzel telefon, bende yarın sabah alıyorum cihazi.hemide beyaz :D gorunce vuruldum beyaz renge..gerçekten çok gri ana ekran.ben benimkini rengarenk yapcam :screwy:

pissed26

pissed26

Üye
Hayırlı olsun çok güzel ve eğlenceli bi makinaya benziyo :D

somurtukk

somurtukk

Üye
güle güle kullan canım. :) güzelmiş

Üst Alt