[İstek Üzerine]Kendi Lumia 920'min Resimleri ve Fotoğraf Karşılaştırmaları.

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim kablosuz sarjı ilk nokia çıkardı sanıyorsan yanılıyorsun ; sgs3 unde kablosuz sarjı var ama nokia kadar kablosuz şarj konusunda reklam yapmadığı için pek bilinmiyor ;)

Kablosuz şarj demedim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim kablosuz sarjı ilk nokia çıkardı sanıyorsan yanılıyorsun ; sgs3 unde kablosuz sarjı var ama nokia kadar kablosuz şarj konusunda reklam yapmadığı için pek bilinmiyor ;)

şu tasarım yoksunu şeye 55 dolar istiyor samsung.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

evet ve hala satışa bile çıkmamış lansmanda duyurduklarıyla kaldı eylülde çıkıcak deniyordu nasıl işse artık pazarlama tuzağıdır bu resmen sen martta cihaz tanıt eylülde aksesuar çıkarıcam de sanki kablosuz şarjı lansmandan birgün önce koymuş telefonun içine.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Peki neyden bahsettin? Açıkçası o kadar kablosuz şarj ile alakalı mesaj arasında sende kablosuz şarjdan bahsediyorsun zannettim :hmmm

Kablosuz şarj özelliği Lumia ile biliniyor özdeşleşti o yüzden kablosuz şarj özelliği yeniliği Nokia ile gerçekleşti.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bilinen öyle ama gerçekte öyle değil :)

gerçekte de öyle,samsung kablosuz şarjı cihaza koydu koymasına da şarj padi hala satılmıyor bu durumda ilk kablosuz şarjı samsung mu uygulamış oluyor sence?

PriZm

PriZm

Üye

gerçekte de öyle,samsung kablosuz şarjı cihaza koydu koymasına da şarj padi hala satılmıyor bu durumda ilk kablosuz şarjı samsung mu uygulamış oluyor sence?

O durumda haklısın.bence,

Kablosuz şarj için telif hakkı alan ilk kimse onundur bence :)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Kime ait ki.

PriZm

PriZm

Üye

ona patent diyelim biz :) Patent samsung ya da Nokia ya ait değil :)

İlk anda aklıma gelmedi patent kelimesi mesajı düzenleyecektim sonradan ama 100 karakter aşıldı diye saçma bir uyarı çıktı :s

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
qi grup adında bir şirketin

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Güle güle kullan :D Beyaz süper duruyor :) Hele siyah cam ile birleşince offf :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kırmızıya da bakım olmadı bende beyez alıcam ya

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kırmızıya da bakım olmadı bende beyez alıcam ya

Bana beyaz daha hoş görünüyor. Ayrıca çizilme falan olmaz kolay kolay ama olsa da beyazda görünmez pek.
Silikon kılıf içerisinde de beyaz sırıtmayacaktır.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Konu bir anda yürümüş hatta koşmuş

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sarı (h) Yarın bir iş görüşmem var belli olursa haftaya aranızdayım :ehe

pRime.

pRime.

Üye
yaptığınız tartışmaya bak ya. sanki gs3 veya l920 alınca hepiniz kablosuz şarj aparatı alacaksınız. kaldı ki kablosuz şarj olayı başlı başına mantık hatası. cihazı şarjdayken kullanmanızı engeller ki hepimiz mutlaka cihazımızı şarjdayken kullanmışızdır/kullanmaktayız.

ona bi dünya para yatırmak yerine çok daha kullanışlı aksesuarlar alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaş haklı bence saçma

Üst Alt