[İstek Üzerine]Kendi Lumia 920'min Resimleri ve Fotoğraf Karşılaştırmaları.

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
Beyaza her renk gider zaten koruyucusu kasa gibi cuk diye oturur gorunume bence

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Placebo-

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ve tam şuanda Lumianın reklamı çıktı ve birkez daha aşık oldum .

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
dedereis123

dedereis123

Üye
Star i mi izliyorsun :D gerci bir reklam cikti orda :D

esokmen

esokmen

Üye
Çok güzel kardeşim güle güle kullan

foreverthe

foreverthe

Üye
O son Lumia ile flashli cekilen fotografa öldüm bittim ! Sizden manzara filan tarzi fotograflar bekliyorum :)

dedereis123

dedereis123

Üye
ben kulaklik ses deneyimini meerak ediyorm ya biraz detayla dinlede :D ekoyu fln ayarla ona gore bilelim :D

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
O son Lumia ile flashli cekilen fotografa öldüm bittim ! Sizden manzara filan tarzi fotograflar bekliyorum :)

İlk fırsatta. Yakın bir zamanda bir gezi planım var. Orda istediğim bir manzara var. Onu yakalarsam hemen koyarım. :)

- - - Eklendi - - -

ben kulaklik ses deneyimini meerak ediyorm ya biraz detayla dinlede :D ekoyu fln ayarla ona gore bilelim :D

:D Güzel güzel. Nokia dolby kalitesini konuşturuyor. (Normal çıktığı zamanlarda. :ehe )

foreverthe

foreverthe

Üye

İlk fırsatta. Yakın bir zamanda bir gezi planım var. Orda istediğim bir manzara var. Onu yakalarsam hemen koyarım. :)

- - - Eklendi - - -

:D Güzel güzel. Nokia dolby kalitesini konuşturuyor. (Normal çıktığı zamanlarda. :ehe )

Sabirsizlikla bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum özellikle kedilerimin habersiz çekimleri :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Azerbaycan kanalı açasım geldi. :D

- - - Eklendi - - -

Yakım çekimi başarılı olan telefonlarda kedi vb. tür hayvan fotoğrafları çekmek muhteşem oluyor. :)

Onu da Telefondan aç bari hava olsun :ehe

foreverthe

foreverthe

Üye
Bende fotograf cekmeye bayiliyorum. S4 cikmadan S3 saticam yeni bir Lumia ile WP dünyasina katabilirim :)

Üst Alt