İstek Logo wallpaper vs. istekleriniz..

Sponsorlu Bağlantılar

TopFury

TopFury

Üye
Hoşuma gitmez mi sen yaparsın da.Teşekkürler Salihim.Valla efkarlandım sigara içmesem de.Yak bi cigara :) Ellerine sağlık. :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Ne mutlu o zaman :)

kulcu03

Üye
külcü güzel bir imza lütfen

--------------- Ekleme ---------------

külcüye bir imza

--------------- Ekleme ---------------

KÜLCÜ
soyadıma birde telefon için walpapers lütfen çok oluyo isteğim ama

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Sakin ol arkadaş, şu an biraz meşgulum, ama ilgilenicem..

emre 1994

emre 1994

Üye
banada bursaspor yaparmısın ? :)

serosman

Üye
*** temaya uygun bi logo yapılırsa seviriim..:) yaptıktan sonra pm atarsn gzl olr çünkü geri bulmak zor oluyor

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
temaya uygun bi logo yapılırsa seviriim..:) yaptıktan sonra pm atarsn gzl olr çünkü geri bulmak zor oluyor

internet sitesine logo yapmıyorum.. şu hatayı 100 kere yaptıysam 1 i sadece büyük bir internet sitesi olarak yayında..

bursaspor geliyor..

Ekli dosyalar

leventxocal

Üye
merhaba yeni açmış olduğum Galatasaray Taraftar Forumuma Ferrarinin amblemine benzer güzel bir aslan figürlü logo yapabilirmisiniz site adı TEŞEKKÜRLER...

WallpapersMe

Üye
pm atınız

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Gün içinde bi çalışma yapabilirim, ne tür bir şey istediğinizi söylerseniz işim kolaylaşır :)

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkür Ederim Salih Abicim Süpersin Emepine Sağlık

magicdesign

Üye
Merhaba arkadaslar elimde bir logo var ve ben bu logoyu corel ile cizmek istiyorum fakat benim yaptigim cizimde Logonun Kenarlari yani oval olmasi gereken kisimlari oval olmuyor Lptfen ekte yolladigim dosyayi bir incelermisiniz, incelediginizde göreceksiniz ne demek istedigimi aslinda cok basit bir sey ama elden gelmeyince cok zor biseymis gibi oluyor.

Logonun Download Linki Asagi :

Arkadaslar Lütfen yardimcilarinizi bekliyorum.

Saygilar
Selcuk.

rebll

Üye
logo istek alıyonuzmu

Üst Alt