ANIL
Admin
Turkce dili eklemeye calistim birkac dil sildim nfe hep hata verdi
Sol üstte tools/language manager olacak oradan dilleri silebilirsin.
Turkce dili eklemeye calistim birkac dil sildim nfe hep hata verdi
Sol üstte tools/language manager olacak oradan dilleri silebilirsin.
ha bak şu nfe nin klasörünün içindekileri alacaksın cooker la diğer image dosyasının içini boşaltıp nfe den çıkan dosyaları oraya atıp paketleyeceksin of nasıl anlatsam bilemedimki diller rofs2 de biliyorsun tamam nfe ile çıkar yaptıktan sonra istediğin dili ekle sonra paketleme nfe den çık nfe nin klasörüne git unpack yapılan dosyaları cooker ile önceki rofs2 nin içini boşaltıp oraya aktar anca bu kadar oldu ben bu tekniği kullanıyorum anlatabildiysem yada anlayabilsdiysen...Turkce dili eklemeye calistim birkac dil sildim nfe hep hata verdi

Teamviewer ıd ve şifre ver bağlanayım bakalım beraber...
ha bak şu nfe nin klasörünün içindekileri alacaksın cooker la diğer image dosyasının içini boşaltıp nfe den çıkan dosyaları oraya atıp paketleyeceksin of nasıl anlatsam bilemedimki diller rofs2 de biliyorsun tamam nfe ile çıkar yaptıktan sonra istediğin dili ekle sonra paketleme nfe den çık nfe nin klasörüne git unpack yapılan dosyaları cooker ile önceki rofs2 nin içini boşaltıp oraya aktar anca bu kadar oldu ben bu tekniği kullanıyorum anlatabildiysem yada anlayabilsdiysen...![]()
nfe ile çıkardıktan sonra dosyaları ros2 nin içini boşaltıp rofs2 ye atıp öyle paketle nfe rofs2 paketlemiyorsehir disindayim ya mobilden giriyorum :/
- - - Eklendi - - -
nfe ile extract yapicam cooker la portlicam dogru mu ?
ama olsun çözümü de yok değil 
nfe ile extract yapicam cooker la portlicam dogru mu ?
nfe ile çıkardıktan sonra dosyaları ros2 nin içini boşaltıp rofs2 ye atıp öyle paketle nfe rofs2 paketlemiyorama olsun çözümü de yok değil
![]()
nfe ile rofs3 aç. Atman gereken dosyaları at. Cooker ile rofs3 aç. Karşına gelenleri sil. Nfe ile açtığın rofs3ü cookerın içine at sildiklerinin yerine sonra paketle.
hah bak bende onu anlatmaya çalışıyordum ama anıl güzel izah etti
nfe ile rofs3 aç. Atman gereken dosyaları at. Cooker ile rofs3 aç. Karşına gelenleri sil. Nfe ile açtığın rofs3ü cookerın içine at sildiklerinin yerine sonra paketle.

türkçe dilinin dosyalarını ayıklayıp cooker la rofs2 ye gömebilirsin aslında![]()
elimde .lang dosyasi var,trnin rofs2sinden cikardim ama onu uanin rofs2ye ekleyince hata veriyo
birkaç dili silmeyi denedin mi peki?söyle yap türkçe rofs2 nin içindekileri (059C383 ürün kodlu) al senin rofs2' nin içindekileri sil tamamen türkçe rofs2 den çıkarttığın tüm dosyaları senin rofs2' ne yapıştırDenedim,ilk aklima boyutu astigim geldi asmamistim ama sadece ruscayla turkce kaldi yine hata verdi

yaparım fw nde istediklerin neler? bana yaz ben ona göre sana bir fw editleyeyimturkey silver uzerinden yapabilir misin kardesim

ruşçayı becerebilirmiyim bilmiyorum ama fp1 özellikleri falan onları yaparım şimdi navifirmden image dosyalarını çekiyim durdaFp1 ozellikleri(dolby lazim degil) rusca ing turkce olsa yeter. Eger ugrastiracaksa bosver kardes