istek cfw

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

ANIL

Admin
Teamviewer ıd ve şifre ver bağlanayım bakalım beraber...

doctorrr

doctorrr

Üye
Turkce dili eklemeye calistim birkac dil sildim nfe hep hata verdi
ha bak şu nfe nin klasörünün içindekileri alacaksın cooker la diğer image dosyasının içini boşaltıp nfe den çıkan dosyaları oraya atıp paketleyeceksin of nasıl anlatsam bilemedimki diller rofs2 de biliyorsun tamam nfe ile çıkar yaptıktan sonra istediğin dili ekle sonra paketleme nfe den çık nfe nin klasörüne git unpack yapılan dosyaları cooker ile önceki rofs2 nin içini boşaltıp oraya aktar anca bu kadar oldu ben bu tekniği kullanıyorum anlatabildiysem yada anlayabilsdiysen...:)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Teamviewer ıd ve şifre ver bağlanayım bakalım beraber...

sehir disindayim ya mobilden giriyorum :/

- - - Eklendi - - -

ha bak şu nfe nin klasörünün içindekileri alacaksın cooker la diğer image dosyasının içini boşaltıp nfe den çıkan dosyaları oraya atıp paketleyeceksin of nasıl anlatsam bilemedimki diller rofs2 de biliyorsun tamam nfe ile çıkar yaptıktan sonra istediğin dili ekle sonra paketleme nfe den çık nfe nin klasörüne git unpack yapılan dosyaları cooker ile önceki rofs2 nin içini boşaltıp oraya aktar anca bu kadar oldu ben bu tekniği kullanıyorum anlatabildiysem yada anlayabilsdiysen...:)

nfe ile extract yapicam cooker la portlicam dogru mu ?

doctorrr

doctorrr

Üye
sehir disindayim ya mobilden giriyorum :/

- - - Eklendi - - -

nfe ile çıkardıktan sonra dosyaları ros2 nin içini boşaltıp rofs2 ye atıp öyle paketle nfe rofs2 paketlemiyor :off: ama olsun çözümü de yok değil :)

ANIL

ANIL

Admin

nfe ile rofs3 aç. Atman gereken dosyaları at. Cooker ile rofs3 aç. Karşına gelenleri sil. Nfe ile açtığın rofs3ü cookerın içine at sildiklerinin yerine sonra paketle.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi

nfe ile çıkardıktan sonra dosyaları ros2 nin içini boşaltıp rofs2 ye atıp öyle paketle nfe rofs2 paketlemiyor :off: ama olsun çözümü de yok değil :)

pek anlamiyorum dostum kusura bakma. ofw ukraine_silver indirdim onu indirmem gerekiyormus onceden de dili simi actirmaya gittigimizde telefoncu atmisti

- - - Eklendi - - -

nfe ile rofs3 aç. Atman gereken dosyaları at. Cooker ile rofs3 aç. Karşına gelenleri sil. Nfe ile açtığın rofs3ü cookerın içine at sildiklerinin yerine sonra paketle.

onu deneyecegim mecburen

doctorrr

doctorrr

Üye

hah bak bende onu anlatmaya çalışıyordum ama anıl güzel izah etti :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Turkceyi cookerla atamaz miyiz

doctorrr

doctorrr

Üye
türkçe dilinin dosyalarını ayıklayıp cooker la rofs2 ye gömebilirsin aslında :hmmm

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Denedim,ilk aklima boyutu astigim geldi asmamistim ama sadece ruscayla turkce kaldi yine hata verdi

doctorrr

doctorrr

Üye
Denedim,ilk aklima boyutu astigim geldi asmamistim ama sadece ruscayla turkce kaldi yine hata verdi
söyle yap türkçe rofs2 nin içindekileri (059C383 ürün kodlu) al senin rofs2' nin içindekileri sil tamamen türkçe rofs2 den çıkarttığın tüm dosyaları senin rofs2' ne yapıştır :hmmm

- - - Eklendi - - -

ben şuan boşum sana özel bi çalışma yapabilirim şuan ürün kodunu ve varyantını söylemen yeterli :hmmm

- - - Eklendi - - -

rapidshare a upload ederim hem :P:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
turkey silver uzerinden yapabilir misin kardesim

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Fp1 ozellikleri(dolby lazim degil) rusca ing turkce olsa yeter. Eger ugrastiracaksa bosver kardes

doctorrr

doctorrr

Üye
Fp1 ozellikleri(dolby lazim degil) rusca ing turkce olsa yeter. Eger ugrastiracaksa bosver kardes
ruşçayı becerebilirmiyim bilmiyorum ama fp1 özellikleri falan onları yaparım şimdi navifirmden image dosyalarını çekiyim durda :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
beceremezsende canin sagolsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt