İstek 6300 Tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
İstek 6300 Tv
Arkadaşlar 6300 tv izlemek mümkünmü.yada cepte youtubeye girip video izleyebilirmiyim

• Beğen
Tepkiler: fatih ün, kemall38 ve Laz¥

Catty

Catty

Emekli Yönetici
HayIR boşuna uğraşma olsa bile çok pahalıya mal olur (Kontor veya fatura bazında)

jatvalca

jatvalca

Üye
kardeş 6300 larda karasal yayın destekleyen bir program yok cepten tv izlemek istiyorsan çin malı tvlerden lacaksın yada operatörün turkcellse (platin üye olman gerekiyor) wap üzerinden seyredebilirsin ama ben tavsiye etmem çünkü maliyeti fazla olabiliyor.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Tamam saolun

karasevda06

Üye
6300 tv arıyorum

hakanserce007

Üye
6300 ve tv. imkansız

bilyoner58

Üye
6300 tv imkaanı yok bu s40 lar icinde gecerlidirr

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
aslına bakarsanız bu telefonlara uygun yayın veren tvler olsaydı mümkündü ama nokianın bunlar için yaptığı playeri destekleyen bir yayın yok galiba...

6230i varken çok aramıştım böyle bir program ama sonuç hüsran oysa reklamlarında tv izliyodu adamlar :)

downloader55

Üye
imkansız değil avea operatörlerde 3dksı 1 kontor ücretlndirme ile izlenebilir yalnız aveanın sitesinden mobilvizyon için ayarları yapabilirsiniz ve ya ücretsiz mesaj atıp ayarlamaların servis mesajı ile gelmesini talep edebilirsiniz s40 larda belli ücretlendirmelerle olur fakat telefounuzun işletim sistemi s60 , Palm , mobile windows falan ise ücretsiz izleyebilirsiniz yada SE telefonların iyi modellerinde izleyebilirsiniz cunku real one player ile uyumludur

azrail_1033

Üye
arkadaşlar ben yeni üyeyim bana 6120 c e mobil tv yüklemek istiyorum nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

darülmendep

darülmendep

Üye
6300'da tv izlemek için Avea hat bulun müşteri hizmetlerini arayın. Ya da biliyorsanız ayarları yapın. Cepten tv'nin tadını çıkarın

hastayımdadas

Üye
anten war mı da olcak:D

welt

welt

Üye
Peki 6300'la uyumlu Real Player'ı nerden bulabiliriz, forumda var ama 6300'a uyar mı emin olamadım. :)

tuqrul0

Üye
ya hemşerim bende erzincankıyım ben link goremiyorum nasıl olcak ya

darülmendep

darülmendep

Üye
Erzincanlı Hemşerim Avea hattın varsa şimdi sitesine bi gir arama bölümünden mobil vizyon diye arat orada ayar falan herşey var

umut7741

umut7741

Üye
varda kontur gidio bnde var youtube de var ama ikiside kontr yiyo istersenis koyabilirim...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt