• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
serdar ortaç kolayca ful olanı bana pm ile atarsan sevinirim :good:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende ah gülende şarkısını istesem
Ah gülendam olmasın o:hmmm

----------Eklendi @ 15:51:11 ---------- Yazıldı @ 15:49:39 ----------

serdar ortaç kolayca ful olanı bana pm ile atarsan sevinirim :good:
Şu an telefondan bağlanıyorum.Net hızım ancak şarkıyı kısaltıp kırpınca uploada yeterli oluyor.Şarkıyı indirmem ve siteye yükleyip sana link göndermem işkence olur:)Ama melodi dersen kırpar koyarım:good:

tyfnaker

tyfnaker

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Evet arkadaşlar fazla yüklenmeden doğru bir şekilde istediğiniz şarkının adını yazın zil sesi olarak boş zamanlarımda waw veya mp3 şekilde bulayım.:megafon:

kardeş havalı korna bulabilirsen mesud olurm .[/SIZE][/COLOR]

reckless28

reckless28

Üye
dostum kucuk hanımefendı dızının aglama kelebegım bolumunu bulursan sevınırım

kral20062006

Üye
[h=3] hızlı ve öfkeli 5 te çalan müzik istiyorum fakat başlarken kısık sesle çalıyor zil sesi yapıcam mp3 olursa sevinirim teşekkür ederim şimdiden[/h]

kral20062006

Üye
tşk emeğine sağlık

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

0nThe0mer

Üye
[h=1]The Prodigy vs Dr. Dre ft Eminem - Forgot About Dre vs Breathe[/h]

AsiReco

AsiReco

Üye
Kuzey Güney 1. Bölüm 3. Tanıtım Videosu ; din din diye calan müzigi bulabirsen sevinirim kardesim simdiden cook sagol tsk ederim..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi

burda mı

AsiReco

AsiReco

Üye
ya ceza evinden cikarken kardesim ya sagol tsk ederim

kral20062006

Üye
slm balık sever dora oyununda çalan melodiyi istiyorum mümkünse şimdiden teşekkür ederim

----------Eklendi @ 23:49:35 ---------- Yazıldı @ 23:15:18 ----------

slm kusura bakmayın demin yalnış yazmışım balık sever doli olucak oyunda çalan müziği istiyorum kızın için zil sesi yapıcak bulursanız çok sevinirim nakarat yeri olursa çok daha iyi olur

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
slm balık sever dora oyununda çalan melodiyi istiyorum mümkünse şimdiden teşekkür ederim

----------Eklendi @ 23:49:35 ---------- Yazıldı @ 23:15:18 ----------

slm kusura bakmayın demin yalnış yazmışım balık sever doli olucak oyunda çalan müziği istiyorum kızın için zil sesi yapıcak bulursanız çok sevinirim nakarat yeri olursa çok daha iyi olur
İnternetten araştırdığımda karşıma Balıksever Doli ile ilgili sadece oyun geldi ve bu oyunun müziğini piyasada bulmak zordur.Ben de aslında hıc sık yapmadıgım bır sey yaptım ve bu oyunda çalan şarkıyı kaydettım.Normalde bu ıs bıraz ugrastırır ınsanı kaydetme cevırme kesme kırpma vs.Ama kızıma lazım deyınce siz dayanamadım:) Ses kaydı oldugu ıcın bıraz kısık olabılır.Umarım kızınızın telefonunun sesı yuksek cıkıyordur.Hayırlı olsun
Buradan ındırebılırsınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kral20062006

Üst Alt