• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanharun

Üye
indirme linkini bulamadım kardeş nerde

hebbe

Üye
Su bagıran kornalar varya o sesi bulabilirmisin ses kalıtesı yuksek oLsun mumkunse ?? gow gow dıe duymusdum aradımn yok:S

maxxpayne

Üye
mrblar joan osborne un of us giriş kısmını iphone versiyonunu atarmısımız tşkler....

----------Eklendi @ 12:10:19 ---------- Yazıldı @ 12:10:04 ----------

mrblar joan osborne one of us giriş kısmını iphone versiyonunu atarmısımız tşkler....

vokkani

vokkani

Üye
ya şu öyle bi geçer zaman ki dizisinde soner barda bi adamla kavga etti ya ondan sonra masaya oturunca bi şarkı girdiler elvis presley tarzı bişeydi ama şarkını ismini bilmiyorum işte.onu bi zahmet bulabilirsen

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:(:(

K3M41

K3M41

Üye
Nokia 6300 telefonunda "Message 5" sesi lazım gönderebilir misiniz?

veyselgüvensen

Üye
arkadaşlar telefonumu formatladım melodim silindi melodi şöyle idi
hey baby bak bak bak bak bak bak bak bak
diye komik bir seydi ama bulamadım ınternette lütfen yardım edermısınız
mail adresım
[email protected]

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi ben de bakındım ama bulamadım üzgünüm.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
abi be banada rihanna te amo şarkısını bulabilirmisin ama remix si değil normalı ben 1 2 tane buldum ama remix hepsi remix olmayacak :hmmm ŞARKI BU ABİ

metersan

Üye
İzmir Çetesi Selaminin Cep Müziği , Şimdiden Teşekkür Eder Saygılarımı Sunarım:bigstar:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ben o diziyi izlemiyorum. Selami'yi bilmem de Ateş'in cep melodisini buldum eskilerden. Üzgünüm şu an bulamıyorum:bilmm

K3M41

K3M41

Üye
6300 daki Message 5.acc sesini upload edebilir misiniz?

khemall

Üye
ya şarkı ismini ben de tam olarak bilmiyorum ama müziği barış manço nun nick the chopper la aynı hemen hemen bir bayan söylüyo bulabilir misin?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
6300 daki Message 5.acc sesini upload edebilir misiniz?

Buradan seçebilirsin

----------Eklendi @ 03:24:31 ---------- Yazıldı @ 03:23:36 ----------

ya şarkı ismini ben de tam olarak bilmiyorum ama müziği barış manço nun nick the chopper la aynı hemen hemen bir bayan söylüyo bulabilir misin?
:hmmm Çok açıklayıcı

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi onu bulamadım:bilmm

AsiReco

AsiReco

Üye
Hulkshare.com Dj_Berksan_Özçelik_Commercial_mega_set.mp3

bunda ilk basta calan müzigi kısa pisko pisko mzigi istiyom simdiden tesekku ederim cok sagol:oke::oke:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yıldız tilbe ıstyrm ilgilenırmısınız:hmmm

Üst Alt