<<İstediğiniz programları yazın Türkçeleştireyim>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
<<İstediğiniz programları yazın Türkçeleştireyim>>
Evet arkadaşlar İstediğiniz programları buraya yazın Türkçeleştireyim sis dosyalarını yazın Lütfen.

• Beğen
Tepkiler: ßy Berk, 'Şeref', punqermojo ve 1 kişi daha

serkanoloji

serkanoloji

Üye
güzel bir konu fakat ben daha ingilizcesini bile yükleyemedimki türkçesini yükleyebilsem.ama bi isteğim olsun artık

UltimatePortable.Ultimate.Voice.Recorder.v5.05.sis bunu türkçe yapabilirmisin.teşekkürler...

ayrıca nasıl yaptığınıda söyleyebilirmisin...

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
UltimatePortable.Ultimate.Voice.Rec order.v5.05.sis diye bi versiyon yok kardeş 2.35 versiyonu var.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
pc den mi yapıyorsun bu işlemi? eğer öyleyse hangi programı kullanıyorsun ? bide hangi platform? s60 v1 mi v3 mu v5 mi ?

punqermojo

Üye
pc den mi yapıyorsun bu işlemi? eğer öyleyse hangi programı kullanıyorsun ? bide hangi platform? s60 v1 mi v3 mu v5 mi ?
ben cevap vereyim kardeş Burhan abim s60 v2 üzerinde yoğun telefondan yapıyor s60 pyhton bölümünde bak orda anlatım falan var örenmiş olursun tr yapamayı

ilhanbey

Üye
joıkuspot premium-foxpda 3.00(921) programını türkçeye çevirebilirmisin

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi

ben cevap vereyim kardeş Burhan abim s60 v2 üzerinde yoğun telefondan yapıyor s60 pyhton bölümünde bak orda anlatım falan var örenmiş olursun tr yapamayı

teşekkür alper, evet cepten yapıyorum s60_v2 ayırıca yararlı bilgiler bölümünde anlatımım var ordan bakabilirsin.

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıyorsan sorun yok kardeş. Bu arada arkadaşlar s60_v2 kullanıcıları istekde bulunsun bazı arkadaşlar s60_v3/ s60_v5 içinde istiyor şu an sadece s60_v2 lere bakıyorum bi üst versiyonu kullananlar yazmasın Lütfen.

punqermojo

Üye
abi kolay bir yöntem buldum program tr yapmak dahada güzel olucak :)

deniz34deniz

Üye
i-sms programını turkce yapabılrmısın?

mezarcı80

Üye
Bi arkadaşımın samsung gt-g3303k modeli var ve internette video seyredemiyor yardımcı olabilirmisiniz

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Teşekkürler... Emeğine. Sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt