Istediginiz Cep telefonu Yurtdisindan Alinir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2run34

2run34

Üye
    Konu Sahibi
Bence bunlarla uğraşacağınıza gidin mahallenin telefoncusundan alın zaten onu bekliycen parasını öderken uğraşcan dil paketiyle uğraşacan ohoo ölme eşeğim ölme zaten kar etceğin en fazla 100lira o telefona bisey oldumuda getirdiğin yere tamir için gönderirsin artık :] biraz mantıklı olun ya kvk şirketi zaten hatasiz ve en temiz şekilde uygun fiyata getiriyor hem garanti sorunu yasarsınız telefon bozulunca artık sitede 2run34 ü ararsınız fenerbahceye döndü burasi yurtdişı falan boş güven duygusuna önem verenler beni anlar

Arkadasim hangi devirde yasiyosun avrupada ki telefonlarda 100 de 95 oraninda hepsinde turkce dil var + garantili telefonlar .sanki kvk telefonu istanbulda yapiyo veriyo eline ne adamlar varya neyse benim su an calistigim telefoncular var istanbulda zaten 650 euroya alip senin gibilere 800 e satiyor ama en iyisi bu heralde.

hellcats1

Üye
lg gd580
bulabilir misiniz acaba

nova55

Üye
Arkadaşlarf ben almanyadayım bu konuyu başlatan kişiye inanmayın düpediz soyguncu
iphpne 3 G 16 GB 150 eurodan baslıyor garantili 2. el tertemiz
Ben aldım 3G S 16 GB 220 euro
sıfırı 399 euro 3G S 32 GB
iphone 4 32 500 euroya sıfırı bulunabiliyor
hem yurt dışı telefonu nası gonderecek ben gelirken didik didik tarıyolar inanmayın bu düzenbaza
sonra onun pasaport kaydı var süre 1 ay içinde kayıt yaptırıcan çıkış tarihine bakıyorlar
1 kişinin 2 yılda 1 telefon geçirme hakkı var

• Beğen
Tepkiler: harun22, maket bıçağı ve 61semih
2run34

2run34

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim laflarina dikkat et ne kadar terbiyesiz karaktersiz bi insansin bugune kadar kim sikayetci olmus ta boyle yalandan uyduruyorsun. Varsa boyle bisey acik adresim belli yerim belli ben surekli Turkiyeye giris cikis yapan birisiyiz . Su Hollandada sifir iphone 4 nerde satiliyor 500 euroya link ver yada adres ver herkes gorsun. Senin icin bir okula gitmeni tavsiye eder ailene acirim boyle terbiyesiz bir insan yetistirdikleri icin...

fedlkamp

Üye
kardeş 6303i kaç mangır?

----------Eklendi @ 12:45:17 ---------- Yazıldı @ 12:41:28 ----------

kardes 6303i kac mangir?

2run34

2run34

Üye
    Konu Sahibi
230 TL. arkadasim.

fedlkamp

Üye
vaay iyiymiş benim dayım 500e aldım diyodu

harun22

harun22

Üye
Xperia Neo Xperia Arc ne kadar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt