İstedigin numaradan mesaj yazma (ezsms)

Sponsorlu Bağlantılar

lyrex

lyrex

Üye
süper biseye bensiyo kardes;)
saglasin, ve sende süpersin;)

SKYBRAVE

SKYBRAVE

Üye
Ellerine sağlık arkadaşım.Bu programı bayadır arıyordum.Şimdiye kadar internette bulduğum bütün 'EzSMS' programları sorunlu çıkmıştı.Bunu N70 için deneyen arkadaşlar çalışıp çalışmadığı hakkında lütfen bilgi verir misiniz?

karizma60

Üye
tesekkürler eline klavyene sağlık

sbkaradayi

Üye
emegine saglik

j-acka-l

Üye
evet gayet kullanışlı bir pro saolsın umarım kullanımıda basittir anlattığın kadar deneyelim bi bakalım.:):oke:

keremerson

keremerson

Üye
arkadaşlar ben de n70 var telefona yükledim ama bir türlü çalıştıramadım ilk normalini sonra üstüne yamayı yükledim.. programı açıyorum s- one telecom yazılı büyük bir ekran geliyor ve de seçenekler tuşuna bastığımda telefon menüsüne dönüyor.. n 70e uyumlu değil mi ki acaba?? yardım ederseniz çok sevinirim.

saygılar...

ewet bilader ya bendede aynı sorun.. hatta sorun acaba telefondamı die hard format bile attım.. tekrar denedim fakat gene olmadı.. heveslenmiştim baya yaa :(:(

evanradieva

evanradieva

Üye
emegine saglik

ERKAHAN

Üye
bu programla başkasına başka numaradan mesaj falan gönderemiyoruz.sadece kendimize başka nodan msj gönderiliyor.

keremerson

keremerson

Üye
neokiiiiii :D:D:):)

çirkinördek

Üye
ben indiremedim yardım edermisiniz:(

targa911

Üye
süper bişi bu ya saol tşkler

riffy

riffy

Üye
bu programla başkasına başka numaradan mesaj falan gönderemiyoruz.sadece kendimize başka nodan msj gönderiliyor.

peki hocam kendime msj yollayınca fake bi numaradan kontr gidiomuki?

nofeeear

Üye
eyvallah kardeş

lyrex

lyrex

Üye
cok süper muhtesem bir program ben yani resmen hayran oldum ne istedigi yapiyo masallah:D

bmutlu

bmutlu

Üye
Allah razı olsun kardeşim

mad_max21

mad_max21

Üye
tşkler ellerine sağlık daha öncede kullandım güzel bir program tlfondan yanlışlıkla sildim paylaşım için saol

bihak

Üye
hoş program ama n73 e de olsaydı iyi olurdu

bullit

Üye
eyw

Üst Alt