istediğim telefonu bulamıyorum yardımmmmm xXxXxxXXXxxxXx

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
istediğim telefonu bulamıyorum yardımmmmm xXxXxxXXXxxxXx
Bugüne kadar açtığım tüm konulara siz değerli üyeler yorumlarınızı esirgemediniz bana çok yardımcı oldunuz.Şimdi ise ben "Huawei İdeos x5" almaya karar verdim fakat telefonun sıfırı samsun'da bulunmuyor yada ben bulamıyorum.Bende netten 2.el olarak satın almaya karar verdim fakat güvenilir bir site ve temiz bir telefon bulmakta zorlanıyorum.Hem güvenli hemde sizin "şu telefon temiz alabilirsin" dediğiniz huawei ideos x5 varmıdır.Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar bayadır arıyorum bir kaç tane buldum fakat iyimidir anlamadım sizden böyle bir istekte bulunmak istedim. :good: Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Konuyu satış bölümüne açsan daha mantıklı olurdu bence dostum ;) Düşünürsen C5-03 var ir arkadaşta, temiz ;) 320ye bırakıyor kargo dahil...

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
android istediğim için yok dostum.yinede sağol.konuyu nasıl taşıyacağım oraya acaba :ah

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim vereceğim ilandaki cihaz temiz,çiziksiz ve kutusunda..eğer ilgilenirsen ilandaki numaradan satıcı ile irtibata geçebilirsin..sıfıra yakın bir cihaz..

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
hemen arıyorum kardeş sağolasın.Anlaşırsak iyi bi işe vesile olacaksın :ehe

----------Eklendi @ 21:29:11 ---------- Yazıldı @ 21:20:44 ----------

Adamın ismide ergünmüş bi bakıyosun akraba çıkarız hehehe telefonu beleşe getiririz ahh ahh :) Yarın bi arayıp konuşurum.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ne demek kardeşim...ama elinden geldiğince indirim yap..baktın 420-430'lara razı olur sende o fiyata alınmayacak cihazı alırsın :)
hemen arıyorum kardeş sağolasın.Anlaşırsak iyi bi işe vesile olacaksın :ehe

----------Eklendi @ 21:29:11 ---------- Yazıldı @ 21:20:44 ----------

Adamın ismide ergünmüş bi bakıyosun akraba çıkarız hehehe telefonu beleşe getiririz ahh ahh :) Yarın bi arayıp konuşurum.

veli_efendi

veli_efendi

Üye
c6-01 derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt