İstediğim sitediğim istediğim videoyu indirmem mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
İstediğim sitediğim istediğim videoyu indirmem mümkün mü?
telefonum note 1...

google playden neredeyse tüm browserleri indirdim yetmedi dediler es yönetici..adm manager download falan indirdim...

neyse hangi browserden girsem siteye download diyorum başlıyor indireye sonra sihir bozuluyor indirme duruyor..tekrar deyince olmuyor...hepsi böyle...
birde bazı sitelerde videolar doownload yok..farklı yerlere yönlendiriyor bodia gibi yada deposit file gibi yerlere yönlendiriyor o da olmuor...

varmı istediğim siteden istediğim boyutta videoyu indirmenin garanti kesin yolu...

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
telefonum note 1...

google playden neredeyse tüm browserleri indirdim yetmedi dediler es yönetici..adm manager download falan indirdim...

neyse hangi browserden girsem siteye download diyorum başlıyor indireye sonra sihir bozuluyor indirme duruyor..tekrar deyince olmuyor...hepsi böyle...
birde bazı sitelerde videolar doownload yok..farklı yerlere yönlendiriyor bodia gibi yada deposit file gibi yerlere yönlendiriyor o da olmuor...

varmı istediğim siteden istediğim boyutta videoyu indirmenin garanti kesin yolu...
yok diye biliyorum @anılbaran @bLnmz

anılbaran

anılbaran

Üye
Yok diye biliyorum öyle bi uygulama ama bi site üzerinden convert yaparak telden indirrbilirsin

xarizmack

Üye
Avd yi dene
internet download manager gibi çalışıyor

eyetkin

eyetkin

Üye
telefonum note 1...

ben operadan indiriyorum genellikle flim ve dizi sitelerinden opera_19.0 kullanıyorum bide OGYoutbe3 var onlada video ve mp3 indiriyorum forumda arayıp bulmuştum apk dosyalrını..

Üst Alt