crazy_oruc
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen buna zorlukmu diyorsun adamlar metre kareye bilmem kaç milyon yağmur damlası düşerken o yağmurun altında hayatlarını tehlikeye atarak onlarcasını çekiyorlar
Telefonla dışarıda yıldırımlı havada konuşmak çok tehlikeli fotoğraf çektiğine konuşuyosundur sakın konuşma istasyonlara sinyal yollarken telefon yıldırımı kendine çekiyormuş aman dikkat! Ama foto güzel
Güzel çalışma
iyi çekmişsin .tebrik ederim
yani canım n8'lemi çektin fotoyu
Telefonla dışarıda yıldırımlı havada konuşmak çok tehlikeli fotoğraf çektiğine konuşuyosundur sakın konuşma istasyonlara sinyal yollarken telefon yıldırımı kendine çekiyormuş aman dikkat! Ama foto güzel
demekki napıyormuşuz uçak moduna alıp öyle fotoğraf çekiyormuşuz
Baska bi yöntem söylim.
Kamerayı dizi moduna alın ard arda çekim yani o şekilde yakalama imkanınız var.
zor olduğunu belirtmiştim tekrar belirtiyorum saniyede 3 4 fotoğraf çekse bile zor yakalar denk gelmesi çok zor. Video da canım çıktı yakalayana kadar. Ayrıca 603te ardarda çekim yok. Programı varmı bilmiyorum ama...
action kamera diye bir uygulama var oldukça güzel.
Güzel fotoGeçen gün bende yıldırımın videosunu çektim. Video veremiyorum mobilim ama foto verebilirim
Videodan iki kare aldım, fotoların kalitelerini %85 ayarlayıp birazda kırparak kaydettim sayfada çabuk açılsın diyeBuyrun:
Fotoğraf makinesinin markası ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?