Işte yıldırım fotoğrafı çekmek bu kadar zor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Işte yıldırım fotoğrafı çekmek bu kadar zor:)

bu bi nevi benim çekimimdir fakat çok farklı bir yöntemle. Bu fotoğrafı çekmeye çalışırken yıldırım fotoğrafı çekmek ne kadarda zormus dedim yağmur yağmak üzereydi ve sürekli şimşek çakıyordu ben de bi foto çekeyim dedim bi türlü olmadı en son video çektim şimşek çakarken bu fotoğrafı da videoda tam şimşek çakarken durdurup süper screen shotla ekran görüntüsünü aldim ama videoda şimşeği yakalayana kadar canım çıktı

Tepkiler: ia.phlvn
sen buna zorlukmu diyorsun adamlar metre kareye bilmem kaç milyon yağmur damlası düşerken o yağmurun altında hayatlarını tehlikeye atarak onlarcasını çekiyorlar

Konu Sahibi
sen buna zorlukmu diyorsun adamlar metre kareye bilmem kaç milyon yağmur damlası düşerken o yağmurun altında hayatlarını tehlikeye atarak onlarcasını çekiyorlar

bizim için zorluk diyim sonuçta bu iş hakkında bi tecrübemiz yok. O adamlar pro

yani canım n8'lemi çektin fotoyu

lolaman

Üye
Telefonla dışarıda yıldırımlı havada konuşmak çok tehlikeli fotoğraf çektiğine konuşuyosundur sakın konuşma istasyonlara sinyal yollarken telefon yıldırımı kendine çekiyormuş aman dikkat! Ama foto güzel

Konu Sahibi

uyarı için

- - - Eklendi - - -

Güzel çalışma

- - - Eklendi - - -

iyi çekmişsin .tebrik ederim

- - - Eklendi - - -

yani canım n8'lemi çektin fotoyu

Hayır 603

demekki napıyormuşuz uçak moduna alıp öyle fotoğraf çekiyormuşuz

Baska bi yöntem söylim.
Kamerayı dizi moduna alın ard arda çekim yani o şekilde yakalama imkanınız var.

Konu Sahibi
Baska bi yöntem söylim.
Kamerayı dizi moduna alın ard arda çekim yani o şekilde yakalama imkanınız var.

zor olduğunu belirtmiştim tekrar belirtiyorum saniyede 3 4 fotoğraf çekse bile zor yakalar denk gelmesi çok zor. Video da canım çıktı yakalayana kadar. Ayrıca 603te ardarda çekim yok. Programı varmı bilmiyorum ama...

Tepkiler: El~PisToLeRo

603 ile çektigini bilmiyordum

action kamera diye bir uygulama var oldukça güzel.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Güzel foto Geçen gün bende yıldırımın videosunu çektim. Video veremiyorum mobilim ama foto verebilirim

Videodan iki kare aldım, fotoların kalitelerini %85 ayarlayıp birazda kırparak kaydettim sayfada çabuk açılsın diye Buyrun:

Konu Sahibi

ilki güzelmişte ikincide çek parlamış normal mı çektin bunları ekran görüntüsünü mu aldin sende normal telefonla çekmek çok zorda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...