Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte yepyeni bir mobil tv uygulaması
Sponsorlu Bağlantılar
kenankenankenan
Üye
evt arkadasım nasıl kullanılıyo bı tarıf edermısın
by_ozgur1
Üye
teşekkürler
D€aDMaN
Üye
tşk..
Atlas445566
Üye
konuya kilit vururmusnuz
belliki program çalışmıyor..
Reexecution
Üye
.mbit tv indirdim denedim çalıştırdım internet pakete olan varsa girsin bu program tv için değil sadece resim felan paylaşabiliyon
durmates
Üye
teşekkürler..
MRT*CN
Üye
Konu garip , bazıları paso teşekkür ederken , bazılarıda çalışmıyor gibisinden yorum atıyorlar. '-_-
yuhkibe
Üye
Arkadaşlar yorumlar öncelikle saçma ve bütün oparatörler mobill tv uygulamasını ücretlendiriyor...Böyle normal bir programın çalıştırabileceği bir şey değil telefonun kendi özelliklerinde tv uyğulaması olmadığı için oparatör üzerinden bağlanmanız gerekiyor bu da şu anlama geliyor her türlü oparötöre mahkumsunuz.... ücretsiz tv izleme proğramı çok saçma ben başka bir yolunu biliyorum oda tv uygulaması olan bir telefon almak...:-)))
yağızaygün
Üye
saol
batuone
Üye
lan adam banlanalı aylar olmuş millet soru sorup teşekkür edio bu nası bi zihniyet ya
h.batum
Üye
reis teşekkürler bakalım bnm telde çalişacak mı
falgas
Üye
teşekür
free
Üye
çalışıyor ama tv kanalı falan göremedim nerde olabilir
korgunlu
Üye
tesekkürler dostum...
BABACAN_61
Üye
konu gereksiz
cewar
Üye
neye teşekkür ediyorsunuz anlamak çok zor, TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN EDİLMEZ hakedene edilir...