işte yeni divx player 0.89 türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

cirkin_cocuk

Üye
arkadaslar p 990i serısı telefon kullanıyorum vıdeo ındırıyorum ama acmıyor bana bu konuda yardım edebılırmısınız

Hesarlı

Hesarlı

Üye
Sağolun

rockhan

rockhan

Üye
arkadaslar p 990i serısı telefon kullanıyorum vıdeo ındırıyorum ama acmıyor bana bu konuda yardım edebılırmısınız

şimdi birinci sorum telefonuna hangi versiyon divx player yükledin?
yüklediğin filmler avi formatındamı?
her yeni avi film yüklemesinden sonra divx playerde refresh yapman gerekir.

son olarak burdaki linkde senin telefona yönelik programlar var bir gözatmanı öneririm http://www.maxicep.com/series-uiq-u...0-p910-ve-p990-uiq2-uygulamalari-2-35500.html

2. link
http://www.maxicep.com/series-uiq-uygulama-tema-oyun/p990i-iligli-hersey-bakmadan-gecme-119207.html

desinger

desinger

Üye
teşekkürler

sunarda

Üye
tşk kardeş

karayel31

Üye
emeğine salık sağolasın

aslan_1998

Üye
babacan saol, ellerine gollarına sağlıkk, sen bide divx de alt yazıyı çöz,, waryaaa ne diyim ben sağa?

oleyoletf50

oleyoletf50

Üye
eline sağlık

z0rr_0

Üye
tşkkler

cemal28

cemal28

Üye
şu an kullanıyorum
süper bişey herkese tavsiye ederim:yuru

boroborox

boroborox

Üye
n96 da açar mı

jean_59

Üye
n70 e uyarmı acaba

mirap

Üye
ALLAH razı olsun heryerde bu programı arıyodum...

camsan87

Üye
n73 için varda açılmıo program

serhatakbaba

Üye
tşkler

kapan70

kapan70

Üye
n73 de açıo mu

cemalarslan63

Üye
selam by ramazan ve emeği geçen tüm maxicep ekibi arkadaşlar emeğinize saygı duyuyor. Bu güne kadar defalarca emeklerinizin ürünü olan uygulamaları indirerek hem telefonumuzda olmayan uygulamalara sahip olduk hem de hoş vakit geçirdik . Bundan dolayı sonsuz teşekürlerimi sunarım.Başarılarınızın devamını dilerim.

kadir_90

Üye
n95e kurmayı denedim desteklemiyor diyor:agla

Zuzuy

Üye
Eline sağlık kardeş. Altyazı konusunda sub dosyalarını görmüyor galiba smartmovie gibi. Srt olarak atmak lazım belki. Altyazı ayarı göremedim ben. Arayüzü de smartmovie benziyor ama sesi daha çok veriyor gibi geldi bana.

sevennet

Üye
eywallah cok ii yapmıssın tşk

Üst Alt