Iste Vodafoneden Yine Işe Yaramaz Bir Kampanya Hahaa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurtoglu87

Üye
    Konu Sahibi
Iste Vodafoneden Yine Işe Yaramaz Bir Kampanya Hahaa
BANA GÖRE BOS BİR KAMPANYA ÇÜNKÜ İŞTANBULDA OLMAYAN NASIL GİDİP BİLET İ ALACAK Kİİ

Troya Kampanyası Başladı !

8-18 Mayıs 2008 tarihleri arasında ön ödemeli ve faturalı hat aboneleri arasında yapılacak kampanya sonucunda abonelere 22 Mayıs tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek Troya gösterisi için 10 adet 2 kişilik bilet hediye edilecektir.

Kampanya Koşulları:

• Belirtilen tarihler arasında her gün kendisine gelen kampanya SMS’inde yer alan Troya Gösterisi ile ilgili soruyu doğru yanıtlayan ilk abonemiz 22 Mayıs Perşembe günü sahne alacak Troya Gösterisi’ne 2 kişilik bilet kazanacaktır.
  • Kampanyadan bilet kazanan talihli abonelerimize hem SMS gönderimi yapılacak ve hemde Müşteri Hizmetleri tarafından aranılarak bilet kazandıklarına dair bilgi verilecektir.
  • Bilet kazanan aboneler 20 Mayıs Salı günü açıklanacaktır.
  • Biletlerin, abonelere SMS ve Müşteri Hizmetleri aramasında bildirileceği gibi 22 Mayıs Perşembe akşamı saat 19:00’a kadar Mecidiyeköy VF Store’dan teslim alınması gerekmektedir.
  • Biletlerin belirtilen zamana kadar teslim alınmaması durumunda aboneler bilet haklarını kaybedeceklerdir.
  • Troya biletlerini sadece hattın kayıtlı abonesi kanuni bir kimlik göstererek alabilecektir.
  • Kampanyaya katılım için gönderilen SMS ücretsizdir.
  • Kampanyaya katılım her abone için sadece bir defa olabilecek ve aboneler kampanyaya birden fazla defa katılamayacaklardır.
  • Gösterinin iptal edilmesi veya ertelenmesi durumunda biletler bir sonraki gösteri için geçerli olacaktır.

eQooo

eQooo

Üye
aynen bencede saçma bi kampanya...

e_r_EN

e_r_EN

Üye
bunlar işe yaramaz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
bencede sacma

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
saçamalamaya devam

technonur

technonur

Üye
madonnanın albümünü ilk ben dinleyecekmişim çokta umrumdaydı o kampanyası saçma ötesiydu buda saçma ötesininde ötesinde bu vodafonede kampanyaları kim çıkarıyorsa helal olsun demek istiyorum telefon harici bütün aptal şeyleri yapıyolar :)

POWER

POWER

Üye
Bu voda nın Türkiye koordinetörün harbiden merak ediyorum ha :ehe

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
dandik herifler elleri ayakları birbirlerine dolaştı abone kaybedince!!!

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hele ki ben bitlisten kalkıp gidecem :ehe:ehe
çıksın kardeşim bu vodafone türkiyeden :@

kubilay212

kubilay212

Üye
alısıyorum artık yav vodafone bunu hep yapıyor

Altun.

Altun.

Üye
vodafoneye artık saçmacell dicem. sorarım kendilerine troya dan bana ne adamlar seyahat acentası gibi çalışmay abaşladı bu aralar tatiller konserler..

vodafone seyahat hizmetleri,,,

paradox1026

paradox1026

Üye
sizde aveaya geçin:D

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Anlamsız

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Türkiye Vodafone genel kordinatörü Macar asıllı İngiliz Atilla Vitai hala Türk insanın hangi değerlerine önem verdiğini anlamadı yok geyik yok Madonna yok Hamilton kampanyaları ile Vodafone gereken reklamları yapamadı.Zaten bu ay sonu itibarı ile görevine son verilecek.Umarım yerine Türk insanın seveceği ve beğeneceği kampanyalar yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt