İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye

----------Eklendi @ 01:10:16 ---------- Yazıldı @ 01:08:21 ----------

----------Eklendi @ 01:14:53 ---------- Yazıldı @ 01:10:16 ----------

----------Eklendi @ 01:16:10 ---------- Yazıldı @ 01:14:53 ----------

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
eski digital saat ekran koruyucu daha büyük ve güzeldi sanki ya neyse umarım 6 ay anna beklememizin nedeni belle üzerine çalışıp direk belleyi çıkarmaları olur çok zor bi ihtimal ama anna çıksa bile araları pek uzun olmıcak gibime geliyo

karasahinemre

Üye
hala beklemedeyiz elde somut bi şey yok

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Herkes 10 lira banka hesabına yatırsın adam kendi işini kursun ? :D

herkes bnm hesabima yatirsin acil ayri eve cikmam lazim:( salonda bi kosede yasiyorum var mi boyle birsey ya.s yaw su arkadas paylassa keske ama bi paylassa kendisinden ust calisanlarin kulagina muhakkak gider.. ne planliyo acaba.. Beta olarak sunsunlar iste nolcak:@

----------Eklendi @ 02:20:31 ---------- Yazıldı @ 02:18:49 ----------

sohbet rehberberle butunlesmis galiba.. Guzel olmus..

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayara geçince güncelliycem konuyu.:oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
su bildirimler ile ilgili resm gorunmuyo bi ilgilenirsen.. Merak ettim.ayrica konu icin tesekkurler.:oke:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
annayı yüklemedim ama eğer sızarsa bunu kesin yüklerim:D ben bu sene içinde çıkacağını düşünüyorum bellenin

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

karasahinemre

Üye
mesaj bildirimi eskisi gibi değilmiş ama yeni çok çok dah iyiymiş

----------Eklendi @ 18:41:39 ---------- Yazıldı @ 18:40:24 ----------

opera bellede çalışmıyormuş

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sadece ikonlar arayüzler değişmiş arayüz geçişlerşi bile o kadar hızlı değil
performans aynı s^3
sadece ikonlar için güncelleme yapılmış gibi :hmmm

_ardaa

_ardaa

Üye
sadece ikonlar arayüzler değişmiş arayüz geçişlerşi bile o kadar hızlı değil
performans aynı s^3
sadece ikonlar için güncelleme yapılmış gibi :hmmm

ikonlar anna ikonları onlarda değişiklik yok, üstelik arayüz komple değişmiş daha ne olsun performans konusunda da henüz beta olduğunu düşünürsek ve sadece videodan karar verilemeyeceğini de düşünürsek birşey söylemek zor ama ben bir iki dokunma algılaması dışında sorun görmedim.

goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
bu klasörleme sistemini kaldırdıkları kötü olmuş bence yaa.klasörlemede güzel gruplandırılıyordu menü daha düzenli oluyordu:ağlarım:

----------Eklendi @ 02:23:19 ---------- Yazıldı @ 02:17:40 ----------

eee 1.sayfada klasörleme kaldırılmış yazıyor ama bu resimde new folder yazısı var.
Dikkatinizi Çektimi Bilmem Ama Sol Ekranda Bi Search War Bide Aşşada geri Tuşunun yanında search var. Sanırım S^3 Yine Kendiyle Çok Dalga Geçtiricek

_ardaa

_ardaa

Üye
geri tuşunun yanında ki search o an nerdeysen orada arama yapıyor yani menüdeysen menü içinde arama yapıyor, mesela oyunlar klasörüne girdin 60-70 tane oyun yüklü search tuşuna basıp ismini yazmaya başladıkça o bulunduğun yerde arıyor, diğer search ise bildiğin gibi tüm telefon içeriğinde arama yapıyor.

bugli

Üye
Dikkatinizi Çektimi Bilmem Ama Sol Ekranda Bi Search War Bide Aşşada geri Tuşunun yanında search var. Sanırım S^3 Yine Kendiyle Çok Dalga Geçtiricek

Nokia Search uygulamasi ile toolbardaki search farkli seyler. Uygulamayi kurarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

Üyelik istiyor resimleri yüklediğim site. Linkten bakabilirsiniz.
hangi sayfada bildirimlerin olduğu resim kaçkez baktım bulamadım

----------Eklendi @ 23:31:13 ---------- Yazıldı @ 23:28:26 ----------

[video=youtube;RbIBtSSyqT4]http://www.youtube.com/watch?v=RbIBtSSyqT4&feature=player_embedded#at=42[/video]

belle tarayıcı testi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende bulamadi.. Hep telden giriyorum o yuzden zor oluyor bulmak..

den1905

den1905

Üye
bu adam nerden bulmuş ki bu belle'yi merak ettiğim bir konudur aslında daha çıklamış ama bu kişide mevcut nerden temin etmiş acaba?

uribaju

uribaju

Üye
bu adam nerden bulmuş ki bu belle'yi merak ettiğim bir konudur aslında daha çıklamış ama bu kişide mevcut nerden temin etmiş acaba?

onlara test amacli veriyorlar nokida gorevliler

Üst Alt