Herkes 10 lira banka hesabına yatırsın adam kendi işini kursun ?![]()
salonda bi kosede yasiyorum var mi boyle birsey ya.s yaw su arkadas paylassa keske ama bi paylassa kendisinden ust calisanlarin kulagina muhakkak gider.. ne planliyo acaba.. Beta olarak sunsunlar iste nolcak
su bildirimler ile ilgili resm gorunmuyo bi ilgilenirsen.. Merak ettim.ayrica konu icin tesekkurler.![]()
su bildirimler ile ilgili resm gorunmuyo bi ilgilenirsen.. Merak ettim.ayrica konu icin tesekkurler.![]()
sadece ikonlar arayüzler değişmiş arayüz geçişlerşi bile o kadar hızlı değil
performans aynı s^3
sadece ikonlar için güncelleme yapılmış gibi![]()
Dikkatinizi Çektimi Bilmem Ama Sol Ekranda Bi Search War Bide Aşşada geri Tuşunun yanında search var. Sanırım S^3 Yine Kendiyle Çok Dalga Geçtiricekbu klasörleme sistemini kaldırdıkları kötü olmuş bence yaa.klasörlemede güzel gruplandırılıyordu menü daha düzenli oluyordu
----------Eklendi @ 02:23:19 ---------- Yazıldı @ 02:17:40 ----------
eee 1.sayfada klasörleme kaldırılmış yazıyor ama bu resimde new folder yazısı var.
Dikkatinizi Çektimi Bilmem Ama Sol Ekranda Bi Search War Bide Aşşada geri Tuşunun yanında search var. Sanırım S^3 Yine Kendiyle Çok Dalga Geçtiricek
hangi sayfada bildirimlerin olduğu resim kaçkez baktım bulamadım
Üyelik istiyor resimleri yüklediğim site. Linkten bakabilirsiniz.
nokia çalışanıbu adam nerden bulmuş ki bu belle'yi merak ettiğim bir konudur aslında daha çıklamış ama bu kişide mevcut nerden temin etmiş acaba?
bu adam nerden bulmuş ki bu belle'yi merak ettiğim bir konudur aslında daha çıklamış ama bu kişide mevcut nerden temin etmiş acaba?