İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
benim en çok aklıma takılan bellenin n8 e gelip gelmeyeceğiydi o da kesinleşmiş oldu...

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Zeki Mürende Bizi Görecek Mi?

cardanadam

cardanadam

Üye
6 aydır güncelleme bekliyoruz nokia birde n8 e gelmiyecek derse ben bu telefonu krar nokiaya da güzel bir mail atarım

_ardaa

_ardaa

Üye
ortada henüz bir güncelleme yok beta testleri bunlar bu kadar heyecan yapmayın, zaten testler genelde n8 üzerinden yapılıyor stabiliteyi sağlamak için, bizlere gelmeyecek olsaydı 1ghz lik yeni telefonlar da testler yapılırdı, anna dan sonra yıl sonuna doğru gelme ihtimali var gibi görünüyor hatta o kadar da olmayabilir, çünkü ilk anna v20 ile başladı sonra v21 çıktı x7 ve e6 cihazları v21 yüklü olarak geldi ardından ağustos'ta bu iki cihaza v22 güncellemesi çıktı muhtemelen bizlere de v22 olarak gelecek ve yanılmıyorsam v22 çıkış tarihi 28.07 yani temmuz sonu.

cardanadam

cardanadam

Üye
ortada henüz bir güncelleme yok beta testleri bunlar bu kadar heyecan yapmayın, zaten testler genelde n8 üzerinden yapılıyor stabiliteyi sağlamak için, bizlere gelmeyecek olsaydı 1ghz lik yeni telefonlar da testler yapılırdı, anna dan sonra yıl sonuna doğru gelme ihtimali var gibi görünüyor hatta o kadar da olmayabilir, çünkü ilk anna v20 ile başladı sonra v21 çıktı x7 ve e6 cihazları v21 yüklü olarak geldi ardından ağustos'ta bu iki cihaza v22 güncellemesi çıktı muhtemelen bizlere de v22 olarak gelecek ve yanılmıyorsam v22 çıkış tarihi 28.07 yani temmuz sonu.

sen nerden biliyorsun bukadar şeyi daha nokia müşteri hizmetleri bile bukadar kesin konuşamazken

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
<font face="Times New Roman"><font color="Red"><i><b><br />
<br />
sen nerden biliyorsun bukadar şeyi daha nokia müşteri hizmetleri bile bukadar kesin konuşamazken</b></i></font></font>
<br />
<br />
kesin konuşmuyor varsayımlar üzerinden hareket ediyor ki muhtemelen bu şekilde olur...

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Neyse şimdilik resimlerden ve videolardan keyfini çıkaralım belle'in

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben anna gelene kadar şunu düşüncem 6 ay beklememizin sebebi direk belle gelmesi olabilirmi :naughty: çünkü sırf anna giğbi bi güncelleme için 6 ay çok uzun geliyo bana

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence hic dusunmeye degmez... Boyle umutlanarak nokiadan sogumaya basladik artik.. Normal hayatimkza dewam edelim.. Kac aydir guncelleme hayaliyle yatiyoruz zaten..:horse:

atmaca508

atmaca508

Üye
aynem öyle kardeşim ne bu yaaa madem öyle telefonu çıkarmadan birazdaha bekleyin annadan sonra çıkarın n8 den bahsediyorum tabi satış yapacaklar ya neden n9 dan önce çıkarmadılar bence n9 türkiyeye geldikten 1 ay sonra anca çıkar anna

uribaju

uribaju

Üye
n9 çıkmadan önce belle çıkar bence n9 da eylül ortalarında çıkacağına göre bu ay veya eylül ayı içinde çıkabilir

uurclkky

Üye
birde 360 derece dönse şu telefon!

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
yakında nokiaya talep yağar uçşun bu telefonlar diye...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Anna Ağustos Sonuna Çıkıyor .

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Yavaş Yavaş Ortalarına Geliyoruz. Ertelense Çoktan Söylenirdi. Zaten Destek Hattı Da Kesin Olarak Bu Ay İçerisinde Geliceğini Söylüyor. Artık Ertelenmez.

AYNA

AYNA

Üye
ya bu mesajlar bölümündeki gelen kutusu taslaklar iletim raporları gibi bölümleri kaldırmışlar mı bellede?

Üst Alt