İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

SilentOne

SilentOne

Üye
şu bella hakkaten megoo benzetmiş telefonu ve boyle bir güncelleme gelirse telefona s^4 lü chazlar çıkartabilir nokia onu diyem nokia her sefer bunu yapıyor general bir telefon çıkartıyor işletim sisteminde en son güncelleme yapıyor ve sonra yeni işleitm sistemi yeni bir genral telefon çıkartıyor bu şeye de parmak basıyom :)

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Bu Belle yurt dışında çıkmışmı ?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Yok Arkadaş Ne Yurt Dışı . :D Daha Anna Çıkmadı . :D Yolumuz Uzun .

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
şu bella hakkaten megoo benzetmiş telefonu ve boyle bir güncelleme gelirse telefona s^4 lü chazlar çıkartabilir nokia onu diyem nokia her sefer bunu yapıyor general bir telefon çıkartıyor işletim sisteminde en son güncelleme yapıyor ve sonra yeni işleitm sistemi yeni bir genral telefon çıkartıyor bu şeye de parmak basıyom :)

symbian^4 diye bişey çıkmaz bundan sonra en son umutlancağınız şey yeni bi symbian platformu olsun ama belle yeni bi platform kadar güzel

Anußis

Anußis

Üye
:alkis bravo beklediğim belle bu :ehe anna bellenin yanında anabelle gibi kalacak :naughty::naughty:

• Beğen
Tepkiler: SilentOne

ahmetdemircim

Üye
Belle videosunu yayınlayan vatandaş yarın yada ertesi gün belle'yi ingilizce olarak sızdıracağını yazmış. Desenize sızdırılmış annayı yüklemeyenler anna'ya yeni kavuştuğunda biz belleye kavuşmuş olacağız:)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
hadi hayırlısı ahmet abi...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
heyecanlandim bak:heyo: insallah sizdirir. Telefon orjinal guncelleme gormedi ama buna da :sukur:

karasahinemre

Üye
söylediğinine göre bugün ya da yarın paylaşacak baktım 11.5 le geri dönmüyo bi üsttekiyle döndürürüm bi sorun olursa :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi paylassin da hallederiz onu:ehe

karasahinemre

Üye
adam nokia çalışanı ya anna ya dönmesi olay :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
C7 için çıkmayacak :( Belki ilerleyen zamanlarda :( O da belki.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar Anna Bu Ay Çıkmıyor Mu? Söylentile Var. Eylül Falan.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar belle sızdırıldı, Belle konusundan indirebilirsiniz.

karasahinemre

Üye
yanlış anons :D

Üst Alt