_teqe_
Üye
yok baya denemiştim açılmıyodu ama çok işime yaradı tekrar teşekkrler. ..silmeden de olurdu bazen bole programlar uyg hatası verebılıyor ama snra tekrar gırdıgınd e duzelıyor.

yok baya denemiştim açılmıyodu ama çok işime yaradı tekrar teşekkrler. ..silmeden de olurdu bazen bole programlar uyg hatası verebılıyor ama snra tekrar gırdıgınd e duzelıyor.

acıldıysa sorun yok o zamanyok baya denemiştim açılmıyodu ama çok işime yaradı tekrar teşekkrler. ..![]()

uygulama erısımı ayarlarıı yaptınız mı?ben yapamadım 6300 kullanıyorum :/c ile :/e var onları açmıyo![]()
uyg erısımı ayarlarını yaptnız mı ?ya ben de 6300 kullanıyorum e de denedim access denied hatası veriyor varmı bilgisi olan
Kardes uygulama erısımınden tum ayarlara ızın ver dedın mı demedıysen ''Uygulama erisimi yok belirlendi der'' Bilgine...
Telefonum 6233, 6300 ile özellikleri hemen hemen aynı ama niye göremiyorum uygulama erişimi tuşunu anlamadım. İngilizcesini, yani programda nasıl yazdığını da söylersen rahat buluruz. Ayrıca seçenekler kısmına girince şunlar var, başka da birşey yok :
ya uygulama erısımı dedıgım programın ıcındekı bır ayar degılyok bu sıfreleme degıl saklama programıÇok teşekkürler, oldu sonunda bu şifreleme olayı. Hem de süper oldu. Dosyalara bir zarar vermiyorsa program çok iyi oldu bu. Ellerin dert görmesin..

o programın ayarlarından arsıv olsutur secenegını kullanevet ben de hallettim ama bu uygulama erişimi ile ilgili bi sorum daha var hellboy123 kd player diye bi mp3 player programı denedim . benim kartta 100 tane şarkı var hepsi için tek tek okuma izni istiyor hepsine aynı anda veremiyorum bi kere azmettim tek tek onayladım en sonunda update hatas ıverdi
Varmı bi çözümün?
abicim çok uzun iş değil mi o yabak uygulama erısımınden tum ayarlara her zaman sor dıceksın sadece uygulama erısımı/iletisim/baglantı yı her zaman ızınlı dıceksın ve programa gırdıkten sonra sana soran her soruya evet dıcen or uyg. bu yerdekı verılerı okumasına ızın ver =Evet dıcn yınede olmassa artık bılmuom o senın tel ın sorunu...![]()

iyi de kardeşim bende o seçenek çıkmıyo kusura bakma nasıl olcak3110c, 5200, 5300 da çalıştırdım bn yapmanız gereken şeyler çok basit uygulamanın jar dosyasını telinize atın uygulama erişiminden bağlantıya fln gerek yok sadece kullanıcı verisi okuma gibi bişi var izin yok olarak işaretlenmiş ona izin verin tamamdır çalışıyor hemde bomba gibi çalışıyor...
arkadasom sacmalama ondan kısasını bulursan tmm ole oluyo cunku baska turlu yapamazsın............abicim çok uzun iş değil mi o ya
--------------- Ekleme ---------------
iyi de kardeşim bende o seçenek çıkmıyo kusura bakma nasıl olcak
onemlı degıltşkler

6300 kllanıcılarına Şİddetle tavsiye ediyorum çk güzel çalşıyo ayarlarını ypınca
her telefon ıcın ayrı ayar yok kı bır ayar var oku ılk mesajda uygula oluyotege 6300 ayarlarını acıkca yazarmısın bende denedim yapmadım(