Iste Super bır Java Dosya yonetıcı (jAVa)

Sponsorlu Bağlantılar

_teqe_

_teqe_

Üye

mehmetislam

Üye
ben yapamadım 6300 kullanıyorum :/c ile :/e var onları açmıyo:(

Maverick35

Üye
ya ben de 6300 kullanıyorum e de denedim access denied hatası veriyor varmı bilgisi olan

emrah44

emrah44

Üye
Kardes uygulama erısımınden tum ayarlara ızın ver dedın mı demedıysen ''Uygulama erisimi yok belirlendi der'' Bilgine...

Kardeş bu "uygulama erişimi" diye birşey yok bende. Seçeneklere giriyorum aşağıdakiler var, ayrıca C:\, E:\ ye girmiyor, sanırım uygulama erişimi ayarından dolayı ama onu görsem ayarını yapacağım da. :) Telefonum 6233, 6300 ile özellikleri hemen hemen aynı ama niye göremiyorum uygulama erişimi tuşunu anlamadım. İngilizcesini, yani programda nasıl yazdığını da söylersen rahat buluruz. Ayrıca seçenekler kısmına girince şunlar var, başka da birşey yok :

Hide/Unhide
Cut
Copy
Past
Delete
Rename
Select All
Deselect All
Refresh List
About
Help
Settings
Exit
Add New Folder
Add File
Path
Properties
Open File

Uygulama erişimi nerde?

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
:oke:ya uygulama erısımı dedıgım programın ıcındekı bır ayar degıl
nak programa gel sol tıkla (secenekler) orda sıl tası var onun altında uygulama erısımı var onu sec verı erısımı,verı ekle ve düzelt her zaman sor dıceksın
sanırım sorun burdaydı uygulama erısımı programın ıcındekı bır ayar degıl programa gelıp secenekler dıceksın
sımdı olmustur heralde

emrah44

emrah44

Üye
Çok teşekkürler, oldu sonunda bu şifreleme olayı. Hem de süper oldu. Dosyalara bir zarar vermiyorsa program çok iyi oldu bu. Ellerin dert görmesin..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler, oldu sonunda bu şifreleme olayı. Hem de süper oldu. Dosyalara bir zarar vermiyorsa program çok iyi oldu bu. Ellerin dert görmesin..
yok bu sıfreleme degıl saklama programı :)
sıfrelemıo saklıo hemde super :)

emrah44

emrah44

Üye
Programa girişte şifreli giriş yapılabildiği için aynı zamanda şifreleme oluyor. :)

Maverick35

Üye
evet ben de hallettim ama bu uygulama erişimi ile ilgili bi sorum daha var hellboy123 kd player diye bi mp3 player programı denedim . benim kartta 100 tane şarkı var hepsi için tek tek okuma izni istiyor hepsine aynı anda veremiyorum bi kere azmettim tek tek onayladım en sonunda update hatas ıverdi
Varmı bi çözümün?

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
evet ben de hallettim ama bu uygulama erişimi ile ilgili bi sorum daha var hellboy123 kd player diye bi mp3 player programı denedim . benim kartta 100 tane şarkı var hepsi için tek tek okuma izni istiyor hepsine aynı anda veremiyorum bi kere azmettim tek tek onayladım en sonunda update hatas ıverdi
Varmı bi çözümün?
o programın ayarlarından arsıv olsutur secenegını kullan

alisengul133

Üye
bak uygulama erısımınden tum ayarlara her zaman sor dıceksın sadece uygulama erısımı/iletisim/baglantı yı her zaman ızınlı dıceksın ve programa gırdıkten sonra sana soran her soruya evet dıcen or uyg. bu yerdekı verılerı okumasına ızın ver =Evet dıcn yınede olmassa artık bılmuom o senın tel ın sorunu... :(
abicim çok uzun iş değil mi o ya :(

--------------- Ekleme ---------------

3110c, 5200, 5300 da çalıştırdım bn yapmanız gereken şeyler çok basit uygulamanın jar dosyasını telinize atın uygulama erişiminden bağlantıya fln gerek yok sadece kullanıcı verisi okuma gibi bişi var izin yok olarak işaretlenmiş ona izin verin tamamdır çalışıyor hemde bomba gibi çalışıyor...
iyi de kardeşim bende o seçenek çıkmıyo kusura bakma nasıl olcak

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
abicim çok uzun iş değil mi o ya :(

--------------- Ekleme ---------------

iyi de kardeşim bende o seçenek çıkmıyo kusura bakma nasıl olcak
arkadasom sacmalama ondan kısasını bulursan tmm ole oluyo cunku baska turlu yapamazsın............

gokhanstar

Üye
tşkler

_teqe_

_teqe_

Üye
6300 kllanıcılarına Şİddetle tavsiye ediyorum çk güzel çalşıyo ayarlarını ypınca

secretvagrant

Üye
tege 6300 ayarlarını acıkca yazarmısın bende denedim yapmadım :((

Takipçi Satın Al

Üst Alt