işte sok!!!telefonunuzun sarj ömrünü uzatın!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

matela

matela

Üye
teşekkürler ama artık geçti şimdi 3g var o yüzden çiftmod seçilmeli

half sevket

Üye
Çift mod 3g oluyo

sekinardi

sekinardi

Üye
tüh 6600 da neden yokki :)

63urfalım

63urfalım

Üye
arkadaslar öncelıkle söleyım alıntıdır bu paylasımım.ama yınede emege saygı++++++++werılmedı sanırım werıldıysede ben özür dilerım

arkadaşlar şu telefonlar hakkında bilmediğimiz ne çok şey var diye düşünüyorum gelelim meseleye 6630 6680 6681 n_70 n_72 n_80 n_73 n_95 ve diğer n serisi teller için telefonumuzun ayarlar şebeke ayarları şebeke modu na tıklayın 2 seçenek var 1 çift mod 2 gsm biz gsm olanı seçeceğiz tel yeniden başlatılsınmı diyecek ve işlem bitecek böylece telefonunuzun gerçek şarj ömrü ortaya çıkmış olacak .....

bir arkadaşımız n 80 almış şarjı 1 günü geçmiyormuş k.v.k ya götürmüş orada bu işlemi anlatmışlar ve yapmışlar telin şarj sorunu düzeldi o çift mod bizim ülke şebekelerinde kullanılmıyormuş o yüzden telin şarjı dayanmıyormuş ... not 6630 dan daha alt modellerde gsm seçeneği olmadığı için bu işlem uygulanamamaktadır...resimdeki gibi yapın

kesinlikle bir arkadaştan kopyalamış

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar öncelıkle söleyım alıntıdır bu paylasımım.ama yınede emege saygı++++++++werılmedı sanırım werıldıysede ben özür dilerım

arkadaşlar şu telefonlar hakkında bilmediğimiz ne çok şey var diye düşünüyorum gelelim meseleye 6630 6680 6681 n_70 n_72 n_80 n_73 n_95 ve diğer n serisi teller için telefonumuzun ayarlar şebeke ayarları şebeke modu na tıklayın 2 seçenek var 1 çift mod 2 gsm biz gsm olanı seçeceğiz tel yeniden başlatılsınmı diyecek ve işlem bitecek böylece telefonunuzun gerçek şarj ömrü ortaya çıkmış olacak .....

bir arkadaşımız n 80 almış şarjı 1 günü geçmiyormuş k.v.k ya götürmüş orada bu işlemi anlatmışlar ve yapmışlar telin şarj sorunu düzeldi o çift mod bizim ülke şebekelerinde kullanılmıyormuş o yüzden telin şarjı dayanmıyormuş ... not 6630 dan daha alt modellerde gsm seçeneği olmadığı için bu işlem uygulanamamaktadır...resimdeki gibi yapın

slm

tahamuz

Üye
çift mod 3gli tellerde var sadece

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
paylaşım için sağol dostum

kol@j

kol@j

Üye
bak nerelerde neler varmış?
teşekkürler...

MKB1907

MKB1907

Üye
Sağol kardeş:oke:

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
saol dostum ama hala geçerlimi o 3g ye geçtik nede olsa:)

2275757

Üye
tesekkürler dee link nerdee

aporep

aporep

Üye
paylaşım için teşekkürler bilgilenmiş olduk

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

Terzi38

Terzi38

Üye
Bunu yaparsanız telefon 3g çekmez 3g sadace çift mod olunca ceker benden soylemesi

cres557

cres557

Üye
eyw cano;)

esmaesmaesma

Üye
peki benim tlf samsung d600 onun bataryasını nasıl uzata bilirim banada bilgi were bilirmisinz:P teşekkürler

CoDeYs

CoDeYs

Üye
teşekürler..deneyelim..

venusutarit

venusutarit

Üye
iyide o zaman 3g yi kullanamayız

daniel2039

Üye
3g muabetiyle değiştirtiyolar zaten

__ozgur92_