__Midas__ Üye birbirin aynı telefonlar (k800i,k790i),ama nokia herzaman bir adım önde ...bknz n92...
RockFord Fosgate Üye Gokhan kusura bakma yanlıs yazmısım!!bu telefon cıkıncaa kdr dıyecektım yazmayı unutmusum(ayrıca,n93 tede 3mp+3x optık zoom olacakmıs!!!butun forumlarda dolasıyo resımlerı!!nokıa aptal degıl heralde SE cıkarırken o da cıkarıyor ama pahalı(
Gokhan kusura bakma yanlıs yazmısım!!bu telefon cıkıncaa kdr dıyecektım yazmayı unutmusum(ayrıca,n93 tede 3mp+3x optık zoom olacakmıs!!!butun forumlarda dolasıyo resımlerı!!nokıa aptal degıl heralde SE cıkarırken o da cıkarıyor ama pahalı(
RockFord Fosgate Üye parası olan alır!!!2 mılyara cıkacagınıda hıc sanmıyorum!!N90-N70 a da aynı sey dendı ama tas catlasa 1500 daha fazlası ımkansız!
parası olan alır!!!2 mılyara cıkacagınıda hıc sanmıyorum!!N90-N70 a da aynı sey dendı ama tas catlasa 1500 daha fazlası ımkansız!
ozzzy Üye yuh be yine symbian yok bu sony naapmaya calisio nokia en takoz telefona en azindan bi symbian koyuup yine satıo
yuh be yine symbian yok bu sony naapmaya calisio nokia en takoz telefona en azindan bi symbian koyuup yine satıo
abuvice Üye Konu Sahibi Güzel ne kelime manyak.. . ama videosu küçük orası olumsuz özelliği.. w 900 ün videosu bundan çok daha güzel çekim yapıyor
Güzel ne kelime manyak.. . ama videosu küçük orası olumsuz özelliği.. w 900 ün videosu bundan çok daha güzel çekim yapıyor
zoom Üye Eksileri bence videosu ve işletim sistemi olmaması. bence en azından bir symbian olsa güzel olurdu. Ama onun dışında güzel telefon
Eksileri bence videosu ve işletim sistemi olmaması. bence en azından bir symbian olsa güzel olurdu. Ama onun dışında güzel telefon
RockFord Fosgate Üye bende o yuzden 6280 e yonelecem!!!VGA vıdeo!!!!!!!!!!!!!1
bende o yuzden 6280 e yonelecem!!!VGA vıdeo!!!!!!!!!!!!!1
ChaLLenGeR Üye videonun 176*144 olduğu kesin mi ? Böyleyse tam bi saçmalık yaaa 3,2MP tel yap 640x480 video koyma