İşte Rijkaard'ın kafasındaki 11!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
İşte Rijkaard'ın kafasındaki 11!
[SIZE=+0][/SIZE]


[SIZE=+0][/SIZE]Sakatların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta zorluk çektiğinden yakınan Rijkaard'ın yüzü bugünlerde gülüyor. Hem yeni transferler, hem de sakatların iyileşmesi sonrasında Hollandalı, gerçek 11'ini belirledi.


[SIZE=+0][/SIZE]Galatasaray’ın sezona kötü başlaması, en çok Frank Rijkaard’ı baskı altında bıraktı. Hollandalı çalıştırıcı, alınan yenilgilerin ardından sakat oyunculardan ve transferlerin hâlâ bitirilememesinden yakındı durdu. Ancak son günlerde Rijkaard’ın yüzü gülmeye başladı. Zvjezdan Misimoviç ve Emiliano İnsua’nın gelmesiyle geniş bir kadroya sahip olan başarılı çalıştırıcı, milli maç nedeniyle lige verilen arayla iyice rahatladı. Harry Kewell, Sabri Sarıoğlu ve Juan Pino gibi sakat oyuncularla, kondisyon sorunu olan Elano, bu arada tam anlamıyla hazır olacak. Frank Rijkaard artık kafasında ilk 11’ini belirlemeye başladı.

Hollandalı çalıştırıcı kaleyi Ufuk Ceylan’a teslim edecek ancak genç file bekçisinin performansına göre Aykut da forma şansı bulacak. Rijkaard, Hakan Balta’yı Servet’in yerine stopere çekerek, sol beki İnsua’ya teslim edecek. Orta sahada Mustafa Sarp ve Lorik Cana’nın önünde Bosnalı Misimoviç görev yapacak. Elano ise, Brezilya Milli Takımı’nda görev yaptığı sağ kanada geçecek. Rijkaard’ın yedek kulübesinde oturtacağı yabancılar Juan Pino ve Harry Kewell olacak. Pino’nun Elano’yla değişerek oynaması da muhtemel. Çok yönlü olan Kewell ise Hollandalı çalıştırıcının tercihine göre kanatlarda ya da forvette görev yapacak.

Rijkaard'ın ilk 11'i:
Ufuk
Sabri
Neill
Hakan Balta
Insua
Cana
Misimovic
Mustafa Sarp
Elano
Arda
Baros
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
pino nerede hani o överek aldıgınız pino adam oynamadan para kazanacak neredeyse :hmmm
 
levasinay

levasinay

Üye
Kewell da yok ama mecbur birinin yedek kalması lazm :s
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
330
Doğuş Pertez
Kdr05
Cevap
2
Görüntüleme
406
arslansem
India
Cevap
0
Görüntüleme
336
India
Necmati
Cevap
2
Görüntüleme
443
Necmati
Necmati
Cevap
1
Görüntüleme
397
levasinay


Üst Alt