Rijkaard'dan övgü dolu sözler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Rijkaard'dan övgü dolu sözler!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Frank Rijkaard, sarı-kırmızı açıklamalarda bulundu. Rijkaard'ın sözleri burada...





Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Frank Rijkaard, FIFA'nın resmi internet sitesine bir röportaj verdi. Tecrübeli teknik adam röportajı sırasında Galatasaray ileilgili de soruları yanıtladı.

Sarı-kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi'ndeki
başarılı performansı hakkında fikri sorulan Rijkaard, eski takımı hakkında övgü dolu sözleri kullanırken kendi çalıştığı dönemde yaşadıkları sorunlar nedeniyle istenen başarının gelmediğine dikkat çekti.

Hollandalı
futbol adamı, sarı-kırmızılı günlerinden bahsederken, "Galatasaray'ı çok seviyorum. Büyük bir kulüp veharika taraftarları var. Ben oradayken durumlar daha farklıydı. Açıkçası bir şey başaramadık. Yıldız oyunculara imza attıramadık. İyi başlamıştık fakat yeterince güçlü bir kadromuz yoktu. Şu anda harika bir şekilde yönetiliyorlar ve takım çok iyi inşa edilmiş. Onlar için çok mutluyum." sözlerini kullandı.

5 yıl boyunca çalıştırdığı Barcelona'dan öğrencisi
ve A Takım'a aldığı Lionel Messi için ise kısa ve öz bir yorum yapan Rijkaard, Ballon d'Or'da oyunun Arjantinli isim için olacağını söyledi ve ekledi: "Bence o en iyisi..."

Futbolculuk dönemlerinde Ajax ve AC Milan formaları giyen Rijkaard, ardından Hollanda Milli Takımı, Sparta Rotterdam, Barcelona ve Galatasaray'ı çalıştırdı. 2009/2010 sezonunda sarı-kırmılı takımın başına geçen Rijkaard, Ekim 2010'da görevden ayrılmıştı.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
iyi adamdı ya
 
arslansem

arslansem

Üye
Eyvallah riko :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
4
Görüntüleme
528
jojo_va
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
309
Haydar
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
326
Kdr05
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
400
ismail


Üst Alt