13 Eylül'de Ali Sami Yen'deler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
13 Eylül'de Ali Sami Yen'deler!
Taraftarların izlemek için sabırsızlandığı Misimoviç ve İnsua, Ali Sami Yen'deki ilk maçına anlamlı bir günde çıkacak. 13 Eylül'de oynanacak olan Gaziantep karşılaşması, Taçsız Kral Metin Oktay'ın 19. ölüm yıldönümüne denk geliyor.





Sarı-Kırmızılı taraftarlar, 13 Eylül’de oynanacak olan Gaziantespor maçını adeta iple çekiyor. Yeni transferler Zvjezdan Misimoviç ve Emiliano İnsua, ilk defa Ali Sami Yen’de taraftarın karşısında olacak. Misimoviç, Bosna Hersek basınına yaptığı açıklamada, Sarı-Kırmızılı tribünlerin önüne çıkmak için sabırsızlandığını belirtmişti. İnsua da Sarı-Kırmızılı formayı ilk giyeceği günü iple çektiğini ifade etmişti. Taraftarlar da iki yeni yıldızı izleme konusunda oldukça sabırsız. Frank Rijkaard, Misimoviç’e de İnsua’ya da Gaziantepspor karşısında ilk 11’de görev verecek. Sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Sabri de bu karşılaşmada yeniden taraftarlarla buluşacak. Ali Sami Yen tribünlerinin pazartesi günü tıka basa dolu olması bekleniyor.

Taçsız Kral anılacak
13 Eylül’ün farklı bir anlamı daha var. Galatasaray’ın ve Türk futbolu’nun efsane ismi Metin Oktay’ın ölümünün 19. yıldönümü, maçın oynanacağı güne denk geliyor. Taraftarlarların, Taçsız Kral anısına birçok hazırlık yaptığı ve tribünlerde büyük bir anma töreni düzenleneceği öğrenildi. Tribünlerin futbolculara da bir mesajı olacak: Bu maçı Metin Oktay için kazanın!
 
levasinay

levasinay

Üye
:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

@Safak
Cevap
19
Görüntüleme
608
@Safak
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
373
Kdr05
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
408
TheLastWarrior


Üst Alt