İşte N Serisine Dönüşüm PAKETİ*/***[ZaRuS]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Paylaşım için teşekkürler....

futbol123

futbol123

Üye
sağol

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Güzelmiş eline sağlık.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın kardeş

hasan73

Üye
henüz deniyorum emeğine sağlık kardeş

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
    Konu Sahibi
İYİ AMA hiç birşey değişmemiş

Hey dostumm senin derdin ne Sana diyorum içindeki programlar değiştirildi diye, ama neden anlamak ta zorlanıyorsun daha once ''deskopmeneger'' deki simge resimleri tema ile uyuşmuyordu
düzeltildi... yetmedimi yeni eski olan sis uzantılı programlar da yenileri ile değiştirildi. yani konu güncellendi senden başka herkes beyendi (Allah Razı Olsun) kimse bir sorun olduğunu söylemedi hatasız çalışıyor. ve ben emeğe saygı diye konunun daha önce de paylaşılmış olduğunu söyledim.
sen hala bana kızıyorsun bir türlü anlamadım....

vurguncu1

vurguncu1

Üye
sagol hacı

a.ozyurt02@hotm

a.ozyurt02@hotm

Üye
emek kutsaldır emeğine sağilık

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol

punqermojo

Üye
sadece müzik player için indiricem ama kardeş bi baksan o müzik playeri kurduktan sonra normal müzik playere giremiomuşuz ?

mazlum1790

mazlum1790

Üye
Teşekkürler..

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
    Konu Sahibi
sadece müzik player için indiricem ama kardeş bi baksan o müzik playeri kurduktan sonra normal müzik playere giremiomuşuz ?
valla konu baya eskidi arkadaşım ama dediğin gibi de olabilir acaba dendindemi böyle bir sonuca ulaştın yoksa bilgi almak istiyorsun özelden mesaj atarsan yardımcı olabilirim

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
sağol

scrapware

scrapware

Üye
MuzikCalar.sis dosyası yok arkadaşım bi bakarmısın anlatımda muzik_calar.sis i yükle diyor ama öyle bir dosya yok.

SERTREIS

SERTREIS

Üye
Bırak ya arkadaşlar sakin uğraşmayın gerekli işlemleri sırasıyla hatasız yaptım teli kapat dedi kapattım tel daha da açılmadı format çekmek zorunda kaldım inanmayın ya gitti o kadar şey zaten ç-alıntıymis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt