Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hey dostumm senin derdin ne Sana diyorum içindeki programlar değiştirildi diye, ama neden anlamak ta zorlanıyorsun daha once ''deskopmeneger'' deki simge resimleri tema ile uyuşmuyordu
düzeltildi... yetmedimi yeni eski olan sis uzantılı programlar da yenileri ile değiştirildi. yani konu güncellendi senden başka herkes beyendi (Allah Razı Olsun) kimse bir sorun olduğunu söylemedi hatasız çalışıyor. ve ben emeğe saygı diye konunun daha önce de paylaşılmış olduğunu söyledim.
sen hala bana kızıyorsun bir türlü anlamadım....
vurguncu1
Üye
sagol hacı
a.ozyurt02@hotm
Üye
emek kutsaldır emeğine sağilık
llvllaltepeli
Üye
eyw saol
punqermojo
Üye
sadece müzik player için indiricem ama kardeş bi baksan o müzik playeri kurduktan sonra normal müzik playere giremiomuşuz ?
valla konu baya eskidi arkadaşım ama dediğin gibi de olabilir acaba dendindemi böyle bir sonuca ulaştın yoksa bilgi almak istiyorsun özelden mesaj atarsan yardımcı olabilirim
H/\S/\N
Üye
sağol
scrapware
Üye
MuzikCalar.sis dosyası yok arkadaşım bi bakarmısın anlatımda muzik_calar.sis i yükle diyor ama öyle bir dosya yok.
SERTREIS
Üye
Bırak ya arkadaşlar sakin uğraşmayın gerekli işlemleri sırasıyla hatasız yaptım teli kapat dedi kapattım tel daha da açılmadı format çekmek zorunda kaldım inanmayın ya gitti o kadar şey zaten ç-alıntıymis