İşte N Serisine Dönüşüm PAKETİ*/***[ZaRuS]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
    Konu Sahibi
İşte N Serisine Dönüşüm PAKETİ*/***[ZaRuS]

arkadaşlar bu tür paylaşımlar daha önce de paylaşılmıştı ama ben tekrar elden geçirdim kendi arşivim olan dosyalardan koydum denenmiştir.
Sizlere gereken tüm bilgi dosyanın içine yazılmıştır iyi günler de kullanın.

Emeğe saygı için lüften bir teşekkürü çok görmeyelim sizleri ve sizi sevenleri seviyorum...!!!

• Beğen
Tepkiler: guest1212, alidy, 'Şeref' ve 24 diğerleri

rapman

rapman

Üye
güzel paylaşım :oke:

NOTTON

NOTTON

Üye
teşekkürler

[Cenk]

[Cenk]

Üye
tssskler

lgkg300

lgkg300

Üye
N70 de oluyor mu siyah teması güzel hoşuma gitti

conner_tr

Üye
harika bir palaşım çook teşekkur ederim sorunsuz calışıyor.

cumhur_aşkın

Üye
iyi bir şeye benziyor denicem ama emeğine sağlık

faruk12

Üye
orjinale saygı!

--------------- Ekleme ---------------

yuh yani aylar öncesinin konusunu almışsın sadece herşeyin altına ZaRuS yazmışsın aferin sana düzenlemişsin çok güzel

gσѕѕιρ gιяℓ

gσѕѕιρ gιяℓ

Üye
Emeğine Sağlık...

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
    Konu Sahibi
orjinale saygı!

--------------- Ekleme ---------------

yuh yani aylar öncesinin konusunu almışsın sadece herşeyin altına ZaRuS yazmışsın aferin sana düzenlemişsin çok güzel

Dostum Faruk her zaman emeğe saygımız var. Ama konunun zaten yayınlanmış olduğunu söyledim bende uzun zamandır bu sitedeyim. İçinde bulunan sis uzantılı programları yenileriyle değiştirdim ama konu tam oralar bana ait değildir bunu da belirttim eğer o eski yayını bulursan bizimle paylaş eminim aradaki farkı anlarsın
lütfen birbirimizi karalamayalım. Niyetim teşekkür kazanmak için uyanıklık yapmak olsaydı
sürekli yeni Üye açar ve kendime teşekkür ederdim. böyle konuşmalara gerek yok ben bir değilim kimsenin hakkını yediğim yok ama genede eteştiri için saol sonuçta sen de doğruyu savunuyorsun.... İyi FORUMLAR ARKADAŞLAR...

tryoutuser

Üye
Kardeş ço güzel olmuş eline sağlık ama ben temayı yukleyemedim.Benim telefon 6630 ama temayı yuklerken yükleyici hatası veriyor.Sürüm desteklenmiyor diye.Yardımcı olursan sevinirim

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Ellerine Sağlık Mehmet

piyanisttanju

piyanisttanju

Üye
çok güzel

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
    Konu Sahibi
๔єคtђรt๏г๓;1956241' Alıntı:
Ellerine Sağlık Mehmet

saol HALİL dostum ama sen bu aralar bu bölüme ara verdin gibi devamını bekleriz... İYİ forumlar

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
ellerine sağlık

[Cenk]

[Cenk]

Üye
7610 da ÇALIŞIRMI ? DENEYEN VARMİ ACABA ?

Ne0

Ne0

Üye
eyw birader.

Atlas445566

Atlas445566

Üye

arkadaşlar bu tür paylaşımlar daha önce de paylaşılmıştı ama ben tekrar elden geçirdim kendi arşivim olan dosyalardan koydum denenmiştir.
Sizlere gereken tüm bilgi dosyanın içine yazılmıştır iyi günler de kullanın.

Emeğe saygı için lüften bir teşekkürü çok görmeyelim sizleri ve sizi sevenleri seviyorum...!!!

ya bunu OGH_44 yapmadımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt