Işte N 95 Nokmate Tuş Kullanmak Yok

Sponsorlu Bağlantılar

harun efe

Üye
teşekkür kardeş

servet001

Üye
Bilader bu sert,f,ka işi zorrr beee .............ama gene de teşekkürler

converter2

converter2

Üye
hocam bunun n96 olanı varmı ?

idrismuhammed

idrismuhammed

Üye
lanet olsun bi programıda emeksiz bi şekilde yükleyelim yaw :S

harun_012

Üye
kardes sertifakalndırdım telefonda calısmıyo

careem

careem

Üye
bu videoda programın nasıl çalıştığı gösterilmiş yükledim sorunsuz çalışıyor

zadican

Üye
Video nerde kardes göremedim

efe_1888

Üye
arkadaşlar o kadar yorumları okudum benimde sorunum sertifikaladım yukledim telefonum hackli pen (kalem tuşu) ve c (silme) tuşuna menüdeyken program ikonunun ustundeyken tuş kitliyken tuş açık normal ekrandayken her turlu denedim aktif olmadı ve herkezin dediği gibi telefonda programın ikonuna basıldığında acılmıyor neden bunu cevaplamıyorsunuz sertifika yapamayan arkadaşlar googleden opda ile sertifika alma yazın biri yazmıştır ordakileri uygulayın 1 gun sonra alırsınız ben daha dun aldım dun hackledim telefonumu tam site isteyenler ...
Opda sitesinden SERTİFİKA almak için : http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rtifika-cer-almak-resimli-anlatim-205902.html
Telefonunuzu Hacklemek İçin (n95) : http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...ck-v31-ve-ustu-yeni-yontem-alinti-202957.html
Bazılarına cevap bulundu amaaa bana ve bazılarınada siz yardımcı olun evet nasıl çalıştırcaz biz bunu ikona tıklayınca nasıl gircezzz....

pchayalet

pchayalet

Üye
selam arkadaşlar Nokmate signet yapabilen arkadaş yokmu bi yardımcı olsun. Sertifika nasıl çözülür.
şimdiden ilgilenen tüm arakaşlara tşk ederim...
yardımlarınız beklerim imei numarasını da verebilirim

156asd156

Üye
ya sen bana serfitikalısını gondersen

01batu01

Üye
arkadaşlar n95 8gb için hareket sensörüyle oynayabilceğim oyun arıyorum özellikle araba yarışı insanlık uğruna lütfen yardım edin 2gündür işi gücü bıraktım onu arıyorum

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

İzMiR_DeLiSi

İzMiR_DeLiSi

Üye
hımmmm güzel bir programa benziyor teşekkürler...

datasoft__63

Üye
n79 için olanı war bu bu olmuyor daaaaa

yemin001

yemin001

Üye
saol kanka eline sağlık

kasap111

kasap111

Üye
vay be harbiden de çalışıyor arkadaşım emeğine sağlık teşekkürler:oke:

lanit

Üye
cok basıt oylemı duldul okı basıt bı sertıfıkayı yap ta paylas da goreyım ozman

feminist46

feminist46

Üye
(güvenilmeyen bi saglayıcıdan alınan uygulama yuklenemez) bu sorunun cevabını bulabilen yok sanırım
aynı uyarıyı banada veriyor diğer arkadaşlarda nasıl oluyorda böyle bir hata olmuyor anlamadım. bu hatayı arkadaşlarım sizde benim gibi pc den xsing proğramından mı yaptınız belki hata bundadır.

hakikattt

Üye
o siteye üye olmadan olmuyo mu bu ne ya labirent gibi bişey bu işe bizim hackerler bi el atsın olmuyo bööle uzun uzun

habbuj

habbuj

Üye
thank you de kardeş link ölüüü:(:(:(

Üst Alt