Işte N 95 Nokmate Tuş Kullanmak Yok

Sponsorlu Bağlantılar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Güzel program ama alışması zor yaw :)

benignant1

Üye
Link nerede arkadaşım

berat21

Üye
Bu Programı Kuranların En Az %75 inde Aynı Sorun Çıkıyor Bu Sorunda Programı Sertifakalatıyorsun Ancak Kurulum Bittikten Sonra Programa Tıkladığında Açılmıyor Ne Kadar Nokmote Yazzan Simgeye Tıkkladıysam Program Açılmadı ..!

Bir Arkadaşımız Konuya AÇıklık Getirirse Sevinirim ...

mirac42

Üye
saol beyim

bjkmuratbjk

Üye
olmuyo yaw programı kurdum ne acılıyo ne bı sey dıyo sadece sımgesı war ekranda :S

bloke123456

bloke123456

Üye
yaw cnm benım n95 İM haha ya cokpardon da bı serfıkayı nasıl cozecezz bea yardımcı olanın 2 iz cocugu yoldada 3 kulce aktın bulsun amın (elfatiha):D:D

xkadir61

xkadir61

Üye
ben n73'e kurdum yüklendi ikonuda var ama çalışmıyor.:agla
çalışmayacağını biliyordum ama ya tutarsa hesabı :ehe

ilker.meltem

Üye
arkadalkar bu programın yenisi çıktı mı bilginiz var mı? ben kurdum sorun yok ama zaptedemiyorum pek :)

sari yegen

Üye
iyii emegine saglik arkadasim ama bide sunu nasil sertifikalandiririz onu açiklarmisin ?? sana zahmet bi türlü anlayamaddim gitti sertifikzlzndirmayyi

kurthan30

kurthan30

Üye
iyii emegine saglik arkadasim ama bide sunu nasil sertifikalandiririz onu açiklarmisin ?? sana zahmet bi türlü anlayamaddim gitti sertifikzlzndirmayyi

arkadaslarım egerki foruma biraz bakmıs olasanız inanıyorum sizlerde benim gibi aretık bu sertifika olayına hic takılmazdınız neyse ben tekrardan sizlere konuyu veriyorum bu verdigim konudaki olayları yapın ve artık her ne yuklerseniz yukleyin hic bir zaman sertifika olayına takılmadan sorunsuz yukleme yapın ben kulanıyorum sahsen bu proyu vede cokda memnunum hepinize kolay gelsin işte buradan Nokia n95 v30 SÜRÜMÜNÜ SERTİFİKALANDIRMA ..aNL..:megafon:

avdi

Üye
spassssssssssssssssssssssssss

tolgahan1994

tolgahan1994

Üye
arkadaşlar n95 ve n95 8gb vb kullananlar bu programa hiç gerek yok telefonun kendi özelliği var zaten ayarladan ekran ayarlarında ekranı döndür seçeneğinde otomatiğe geçirn ve görün telin ekranı aynı iphone deki gibi oluyor.Ben şahsen kendi telefonum n95 8gb de deedim oluyor.

yvzakb

Üye
kardeş hareketle çalışıyoda nesi çalışıyo

mtlife

Üye
arkadaşalr bu pen tuşunu nasıl bulacağız pen ile c pen tuşu ne ki

besata

Üye
cnette görmüştüm bi deneyelim eline sağlık

tufan00752

tufan00752

Üye
arkadaşım sertifika işinasıl olacak yardımcı ol biraz sadece program yetmiyor

06Nurettin

Üye
arkadaşlar n95 ve n95 8gb vb kullananlar bu programa hiç gerek yok telefonun kendi özelliği var zaten ayarladan ekran ayarlarında ekranı döndür seçeneğinde otomatiğe geçirn ve görün telin ekranı aynı iphone deki gibi oluyor.Ben şahsen kendi telefonum n95 8gb de deedim oluyor.
neyani dokunmatikmi oluyor...?

Doğan

Üye
teşekkürler dostum :)

asdadasss

Üye
hocam sertifikalandırdım ama alet yıne proyu yuklemıyor yaa

problem su dıyor (güvenilmeyen bi saglayıcıdan alınan uygulama yuklenemez) dıyor yardım pls

arklr bende de aynısı yazıyoo yardımmm plss

Üst Alt