Işte N 95 Nokmate Tuş Kullanmak Yok

Sponsorlu Bağlantılar

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
çalışiyorda istedinin şeyi yapamıyosunki aşagı yukarı gidiyor salladıkça nasıl kullanılıyor bu program.
bişey anlamadım

paylaşım için teşekkürler.

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım özellik işte bırak bi işe yaramasın sen havanı at

laycon

Üye
n95'in içinde cıva yokmu ya yoksa bu kadar hasas olamaz bu hareket algılama

Chryin

Üye
Evet cıva var telefonun içinde çok hassas.

bark_41

bark_41

Üye
arkadaşlar nokmote harika bi program fakaatttttt beta yani yeni bi program oldugu için ve üzerinde hiç bir ayar yaplamadıgı için ayar menüsü olmadıgı için kullanışsız...bu programı ben sorunsuz kullanabilyorum diyebilen varmı...^^telefonun tuşlarını kullanmadan sadece aşagı yukarı,saga sola hareket ettirilerek kullanılıyor ..ama ben zaptedemiyorum az aşagı çevirsem firıldak gibi kayıyor mubarek durdurabilene aşk olsun...BU NOKMOTENİN yeni versiyonunu siteye koyacak arkadaşın alnını öpücemm:)ayrıca rotateme gibi diger sensör uygulamaları harika çalışıyor bunların hakkında yememek lazım..

isyatur

isyatur

Üye
valla nediem bende parama kıydım 12 taksitle bi n95 aldım bak böle özellik olduunu bilmiodum paylastıınız için tesekkürler valla aradan aylar geçti bu telefona okadar para verdim yazık oldu diodum bak bunları bilmiodum daha böyle seler varsa linkkoyunda indirelim

canaxoy

Üye
arkadaşlar ben yükledim bunu süper! bende N82 var. önce rom patcher (ROMPatcher_FP1) ile telefonu kırdım. sonra sertifika patchini yükledim (ChangeSwipolicyPath). daha sonra da nokmote_beta3 yükledim. hiçbir uyarı-hata vermeden yüklendi program.

N82 de pen key olmadığı için hot key tuşunu (# + *) yaptım, #* a basınca program aktif oluyor ama telefon tuş kilidine geçince tuş kilidini açamadım, kilit açtan sonra * tuşu çalışmadı, pili çıkarmak zorunda kaldım. #* tuş kombinasyonu çakışma yaratıyor sanırım.
nokmote u gerekmedikçe tümüyle kapalı tutmak gerekiyor. arka alanda deactive olsa bile tuş kilidi kapanınca tekrar açılmıyor.

Pen+C tuşunu simüle eden bir kısayol uygulaması buldum.
brar.wordpress.com/2007/12/27/nokmote-for-nokia-n82-pen-c/
bunu yükleyip, nokmote hotkeyi pen+c olarak ayarlarsanız, tuş kilidi sorunu da yaşamazsınız.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eline saglık deniycem

rbatu

Üye
ben anlamadım hala nasıl yapılacak

terorvar

Üye
arkadaşım programı sertifakalandırmak için symbian signed sitesine üye olman lazım biraz zor bi iş ben uyeyim çok zor oldum

bende uye oldum şimdi ama bundan sonra nasıl yol izliycez bende n95 var ama sertifika hatası veriyo kuramadım programı.
yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

akon94

Üye
saol

khaliq2

Üye
nerden indirecez onu neden koyman be kardeşşş

--------------- Ekleme ---------------

yapıyorsan bir iyilik sonuna kadar yap yazmakla oluyor bu işler en azıdan link koyar adam

cirkinn

Üye
öncelikle teşekkür ederim

arkadaşlar buyrun video linki video herşeyi anlatıyor

emre_123456

Üye
seltifika hatası veriyo

guest1212

guest1212

Üye
sen mükemmel birisin inş. çalışır bunu yapan adamın sitesi kapalı bunu arıyodum çok saol

genclord

Üye
arkdaşm kurarken sertifika hatası veriyor yardımcı olurmusun bizlere !!

dinde

dinde

Üye
merhaba arkadaslar rica etsem bu sertifika isini birileri anlatabilirmi lutfen benim gibi bir cok kisinin bu sorunu oldugunu dusunuyorum selamlar tesekkurler

pasb

Üye
kardeş ben üye oldum ama yok bişe yardımcı olursan sevinirim?

made to move

Üye
böyle bişeyi ancak çinliler yapar nokianın garantili malı mı kardeş?

emrulllah01

emrulllah01

Üye
yaa herşey ok da sadece yön tuşları sağa sola yukarı aşağı çalışıyo :)

Üst Alt