İşte Memleketim İnsanı :)(Secimde En Akılda Kalan Olay):DDDDD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İşte Memleketim İnsanı :)(Secimde En Akılda Kalan Olay):DDDDD

55 yaşındaki Ali Denizaltı, oy pusulasıyla birlikte cebindeki 400 TL'yi de sandığa attı.Durumu fark edince Demre İlçe Seçim Kurulu'na dilekçeyle başvurarak..
ANTALYA'nın Demre İlçesi'ne bağlı Kapaklı Köyü'ndeki muhtarlık seçiminde 1055 nolu sandıkta oy kullanan 55 yaşındaki Ali Denizaltı, oy pusulasıyla birlikte cebindeki 400 TL'yi de sandığa attı.

Dikkatsizlik ve heyecan sonucu oy pusulasıyla birlikte parayı da zarfa koyarak sandığa atan Denizaltı, durumu fark edince Demre İlçe Seçim Kurulu'na dilekçeyle başvurarak parasını alırken oyu iptal edildi.

Demre'de portakal bahçesi budama işinde çalışan Ali Denizaltı, yaptığı iş karşılığı aldığı 200 TL'lik 2 banknotu ve oy vereceği muhtar adayının pusulasını aynı cebe koydu. Sabah erken saatte sandık başına giden Denizaltı, dikkatsizlik ve heyecan sonucu para ile oy pusulasını aynı zarfa koyarak sandığa attı. Sayımda açılan zarftaki parayı tutanağa geçiren sandık kurulu oyu iptal ederken, akşam saatlerinde durumu fark eden Ali Denizaltı, sandığa koştu. Parasını alamayan Denizaltı, Demre İlçe Seçim Kurulu'na dilekçeyle başvurarak parasını istedi. İlçe Seçim Kurulu ile başvuruyu değerlendiren Başkan Hakim Mutlu Çat, 1055 nolu sandığın torbasının açılarak iptal edilen oyların incelenmesini istedi. Zarftaki 400 TL, Ali Denizaltı'na iade edildi.
Oyla birlikte parayı zarfa nasıl koyduğunu anlamadığını söyleyen Denizaltı, “Parayı evde bıraktığımı zannetmiştim. Bulamayınca parayı zarfla birlikte sandığa attığımı anladım. Başvurum değerlendirildi ve parayı geri aldım” dedi. Demre İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mutlu Çat, Ali Denizaltı'nın para konusundaki talebinin kurul tarafından değerlendirildiğini, sandık kurulu başkanının müşahitliği ile parayı Denizaltı'na iade ettiklerini kaydetti.....:D

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Hey benim AntaLya'mda neler oluyor? ? :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Akşam Haberlerde İzledim..
Bu Ne Dikkatsizlik Amca.. :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yazık be amcama...Halimize acımış destek vermiş biraz...Teşekkürler amca...:)

erfc20

erfc20

Üye
400 tl vay be

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Rüşvetin de böylesi :ehe

c3r3n

c3r3n

Üye
Seçim öncesi dağıtılan parayı yanlışlıkla! iade ediyormuş ki dönmüş... :D :ehe

mihman

mihman

Üye
:kop:amcaya para fazla gelmiş galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...