işte memleketiim:))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manyak!

manyak!

Üye
    Konu Sahibi
işte memleketiim:))

şenlikler ...

mservank

mservank

Üye
yav kırşehirde böyle güzel yerler varmıymış yav doğa yeşillik çok güzelmiş kırşehir'in neresi burası(yanda kırşrhir'den demişsin belkiş memlketin farklı olabilir)

Salihyet

Salihyet

Üye
güzel bi yermiş ama ben köyde en fazla 20 gün kalabilirim fazlası bana zarar istanbuldan 25 günden fazla ayrılmıyorum :)

manyak!

manyak!

Üye
    Konu Sahibi
yav kırşehirde böyle güzel yerler varmıymış yav doğa yeşillik çok güzelmiş kırşehir'in neresi burası(yanda kırşrhir'den demişsin belkiş memlketin farklı olabilir)
kırşehir diil trabzon:)

POWER

POWER

Üye
güzel bi yer

mservank

mservank

Üye
belliydi zaten kırşehirden böyle yerler çıkmaz onun için parantez içindekileri özellikle yazdım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hep merak ederim Trabzonu inş. ilerde bir gün gidecem :)

omayra

Üye
Trabzona gittim ben, süper bi yer. ,Uzungölde tereyağda alabalık, Sera gölünde sacda kavurma yedim, manzara da yemekler de harika. Kuymak, süper bi kahvaltılık.. Boztepe'de şehre bakarak semaverde çay içmek, harika bir duygu. Ganita, deniz kenarında, çok hoş bir mekan. Sümela'ya yürüyerek çıkmak çok zor olsa da denedim ve başardım. Manzara, muhteşemmm!! Hasılı kelam, Trabzon görülmeye değer. Yemeklerinden manzarasına, insanına kadar her şeyiyle güzel bi şehir. İnsanı sinirli ve komik :)

Quattro

Quattro

Üye
omayra ne güzel anlatmışsın bundan sonra bi yere gitmeden sana danışacağım ne yenir nerde konaklanır...:ehe :ehe :ehe

omayra

Üye
omayra ne güzel anlatmışsın bundan sonra bi yere gitmeden sana danışacağım ne yenir nerde konaklanır...:ehe :ehe :ehe

ayıp ettin kardeşim, gittiğim biyerse, yardımcı olurum :D Hee bu arada unuttum, Trabzon'a giden Akçaabatta köfte yemeden dönmesin :)

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
Trabzona gittim ben, süper bi yer. ,Uzungölde tereyağda alabalık, Sera gölünde sacda kavurma yedim, manzara da yemekler de harika. Kuymak, süper bi kahvaltılık.. Boztepe'de şehre bakarak semaverde çay içmek, harika bir duygu. Ganita, deniz kenarında, çok hoş bir mekan. Sümela'ya yürüyerek çıkmak çok zor olsa da denedim ve başardım. Manzara, muhteşemmm!! Hasılı kelam, Trabzon görülmeye değer. Yemeklerinden manzarasına, insanına kadar her şeyiyle güzel bi şehir. İnsanı sinirli ve komik :)

Ben gidiyorum... Bunları duy gel de dayan...

POWER

POWER

Üye
Bende mi gitsem şimdi...

omayra

Üye
Bende mi gitsem şimdi...

git tabii ki, mavişine zifin ve komar toplarsın. Trabzon dağlarında yetişen harika kokulu çiçeklerdir. Hayatımda bu kadar güzel koku duymadım.. Başdöndürücü kesinliklee :) Manyakcım, şanslısın böyle bir memleketin olduğu için.

POWER

POWER

Üye
Wıyy çok ii olur ya omayra...Bakalım tatile artık...

SelmanTE

SelmanTE

Üye
e hadi o zaman maxi bi otobüs kaldırsın Trabzona gidiyoruz... :sofer::sofer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt