İşte kadınların bir erkekte katlanamadığı davranış veya alışkanlıkları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

Kadınlar erkeklerin bazı davranış ve alışkanlıklarını çoğu zaman görmezden gelebiliyorlar ancak bazıları var ki sabırlarını zorlayabiliyor.

1- Maç izleyen bir erkeğin 90 dakikalığına hayattan koptukları ve kadınların da bunun bir türlü önüne geçemediği bir alışkanlık olduğu aşikar. Hiçbir şeyin etkili olmadığını düşündüğünüz bu noktada sorunun üstesinden gelecek tek kişi yine sizsiniz. Maç keyfini bozmadan yine ilgisini üzerinize çekmeyi başarmak sizin elinizde.. Konuyu kendi lehinize çevirerek devre arasında konuşmayı teklif edin. Maçtan daha önemli olsuğunuzu göreceksiniz.

2- Erkekler genellikle plan yapmak için kadınların kendilerini aramasını beklerler. Nereye gideceğinizi, ne yapacağınızı planlamak zorunda kalmak sizi çıldırtıyor ve "görüşmek istiyor mu istemiyor mu" gibi sorulara neden olması sizi yoruyor olabilir. Halbuki birkaç gün öncesinden size danışarak bir plan yapmaları ve paylaşmaları ne kadar da zarif bir hareket olur değil mi? Bunun tek çözüm yolu partnerlerinizle açık konuşmak..

3- Tek kelimelik cevaplar almak tüm kadınları çıldırır, her ne kadar partneriniz hep çok konuştuğunuzdan şikayetçi olsa da sinirli anlarda ağzınızı bıçak açmadığının da farkındalar. Partnerlerinize onlardan bir yazar kadar düzgün cümleler beklemediğinizi anlatın ve onlarında konuşmasını sağlayın.

4- Partnerinizi yakın arkadaşlarınızla dışarı çıkarken plana dahil etmeniz onu önemsediğinizi gösterir. Ancak onlar zaman zaman bunu anlayamayabilirler, aslında onlardan istenilen sadece ilgili bir tavır sergilemeleridir. Çözüm yine her zaman olduğu gibi konuşmak; ne istediğinizi ve ne beklediğinizi konuşmaktan geçiyor. (AskMen)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Benim maç problemim yoktur artık evlenince yenge adayı keyfine baksın benle:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Masha, Xilence ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman evlencen,evlende sıra bize gelsin:naughty:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
valla bu
katlanamadığı davranış veya alışkanlıkları ne zaman biterse sadece bunlarla sınırlı değil istekler azalsın olur elbet:naughty:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
maç derdim yok öyle 90dakika mal gibi ekrana kilitlenmeyi sevmem. Planları kendim yaparım sonra karsıdakine sorarım uymazsa yeniden planlarım. Cümleleri tek kelime ile kesip atmam konuşmak gerekiyorsa konuşacaksın. Madde 4e gelince durakladım dısarı arkadaşlarla cıkacaksak onun gelmesi yakısık almaz herkes partneri ile gelirse o da gelebilir

Dafny

Dafny

Üye
1- Maç izleyen bir erkeğin 90 dakikalığına hayattan koptukları ve kadınların da bunun bir türlü önüne geçemediği bir alışkanlık olduğu aşikar. Hiçbir şeyin etkili olmadığını düşündüğünüz bu noktada sorunun üstesinden gelecek tek kişi yine sizsiniz. Maç keyfini bozmadan yine ilgisini üzerinize çekmeyi başarmak sizin elinizde.. Konuyu kendi lehinize çevirerek devre arasında konuşmayı teklif edin. Maçtan daha önemli olsuğunuzu göreceksiniz.

Valla ben oturur maç izlerim onla :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Valla 90 Dakika Kitlenirim Televizyona yada Pc ye maç izlemek için her türlü taklayı atarım :D :D , Hele ki galatasaray Maçıysa :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1- Maç izleyen bir erkeğin 90 dakikalığına hayattan koptukları ve kadınların da bunun bir türlü önüne geçemediği bir alışkanlık olduğu aşikar. Hiçbir şeyin etkili olmadığını düşündüğünüz bu noktada sorunun üstesinden gelecek tek kişi yine sizsiniz. Maç keyfini bozmadan yine ilgisini üzerinize çekmeyi başarmak sizin elinizde.. Konuyu kendi lehinize çevirerek devre arasında konuşmayı teklif edin. Maçtan daha önemli olsuğunuzu göreceksiniz.Valla ben oturur maç izlerim onla :D
ender bulunanlardansın. Hatta Belki tek :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dafny
fireman87

fireman87

Üye
Ben direk stada giderim, kadında rahat eder yahu :ehe

pelın_

maç sevmeyen erkek tıpi delı eder beni

• Beğen
Tepkiler: PhyscoDevil ve Dafny
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
maç derdim yok öyle 90dakika mal gibi ekrana kilitlenmeyi sevmem. Planları kendim yaparım sonra karsıdakine sorarım uymazsa yeniden planlarım. Cümleleri tek kelime ile kesip atmam konuşmak gerekiyorsa konuşacaksın. Madde 4e gelince durakladım dısarı arkadaşlarla cıkacaksak onun gelmesi yakısık almaz herkes partneri ile gelirse o da gelebilir
mal ı anlamadım?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet tek kelımelık cevaplar
agzının ortasına yapıstırasım gelır :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile

Revengeful

Emekli Yönetici
Hepsini yaparım :pro:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aferım .d

Revengeful

Emekli Yönetici
Ve kadin buna katlanmak zorunda :pro:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt