İşte Hayalimdeki Telefon...

Konu Sahibi
Klavyeli olsun ama tabiri caizse jilet gibi ince olsun o zaman nasıl tutuyor bak. Genelde kalın ve ağır olur öyle telefonlar. Örnek n97
aynen ekran büyüdükçe de klavyeli cihazlarda kalınlık artıyo doğrusu ama şu konsepti yapsalar ne iyi olur ama yaaa dmi baksana bi şuna bebek gibi bebeeeeeekk

Tepkiler: Enpatsu Shakugan ve abdulk4dir
    Konu Sahibi
S alacaksan Mart
Note alacaksan Eylül haberleri takip et
Valla şuan için tek düşüncem Nokia E7-00 'ıma kavuşmak inşallah ilerleyen zamanlarda note serisinden bir cihaz düşünüyorum ama mağlum üniversite var okulda meslek okulu olunca ihtiyaç çok oluyor para durmuyor o yüzden şuan için Nokia E7-00'a talim

Tepkiler: B.A.R.O.N
kaptan al bi note 4 sanada yakışır ya

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
kaptan al bi note 4 sanada yakışır ya
yahu yakışırda yakışmasına note 4 e vereceğim para ile şu iki yıllık okul boyunca bütün masraflarımı karşılarım o derece çok para yani mesleği elime almadan alamam galiba ama maxicep üyeleri üç beş kuruş aranızda toplayıp doğum günümde bana hediye olarak alabilirsiniz

Konu Sahibi
Nokia E7-00 Konsept görsel eklenmiştir

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Para biriktirip al

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
Salı günü efsane Nokia E7-00 'ıma kavuşuyorum

Konu Sahibi
Yapma parayı çöpe atma neyse #Note5 inşallah istediğin gibi olur veya o tarz bir telefon çıkması dileğiyle
ya kardeş aslına bakarsan bende isterim android hoş bi cihaz almayı ama işte durumlar el vermiyor birde alışmışlık var ya hani o yüzden Nokia E7-00'dan vazgeçemiyorum, ama önce bi cihazı açıp bakmam lazım sıkıntılı görürsem mekandan farklı bi cihaza yönelirim inşallah ilerde düşlediğim gibi bir cihaz çıkar da hayallerime kavuşurum

Tepkiler: B.A.R.O.N