İşte Fernandes'in değeri! ve diğerleri !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
İşte Fernandes'in değeri! ve diğerleri !!!



Beşiktaş, futbolcuları için değer tespiti yaptırdı. En pahalı isim, Manuel Fernandes oldu.

Beşiktaş, takımda bulunan futbolcular için değer tespiti yaptırdı. En pahalı isim, 8.8 milyon Euro ile Manuel Fernandes oldu. Yerliler arasında en çok para eden isim ise, 3 milyon 250 bin Euro ile Mustafa Pektemek ve İsmail Köybaşı gösterildi.

Borsa'da bulunan kulüplerin şirketlerinin sürekli zarar etmesi ve iflasla karşı karşıya kalması nedeniyle ortaya çıkan 'futbolcu değerleri' kurtarıcı olmaya devam ediyor.

Beşiktaş da takımın yeni değerini İMKB'ye sundu, A takımda bulunan futbolcuların toplam değerinin 56 milyon Euro (139 milyon lira) olduğu sonucuna varıldı.

MENAJERLER DEĞERLENDİRDİ

Beşiktaş'ın bağımsız denetimini üstlenen Arkan-Ergin A.Ş., FIFA menajerleri ve internette bulunan 'Transfermarkt' isimli siteden esinlenerek hazırladığı rapora, Batur Altıparmak, Erdil Arpacı, Ceylan Çalışkan, Şükrü Gürsoy ve Bülent Bülbül görüş bildirdi. Batur Altıparmak, İsmail Köybaşı'nın, Ceylan Çalışkan da Olcay Şahan'ın menajeri olduğu için bu oyuncular konusunda yorum yapmadı.

Rapora göre Beşiktaş'ın en değerli ismi Manuel Fernandes görünürken, bağımsız denetim şirketinin Portekizli futbolcu için belirlediği rakam, 8.8 milyon Euro olarak görüldü.

Siyah-beyazlı ekiple yollarını ayırmaya hazırlanan Ricardo Quaresma için ise ilginç bir değer tespiti yaşandı. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren futbolcu için Erdil Arpacı ile Ceylan Çalışkan, 2 milyon Euro'luk bir değerleme yaparken, Şükrü Gürsoy'un 10 milyon Euro olarak beyan vermesi dikkatlerden kaçmadı. Arkan-Ergin A.Ş.'nin bu futbolcu için öngörüsü de 5 milyon 200 bin Euro olarak gösterildi.

Yerli isimlerde en çok para eden futbolcu ise Mustafa Pektemek ile İsmail Köybaşı oldu. Sakatlıkları nedeniyle oynayamayan iki futbolcunun da piyasa değerinin 3 milyon 250 bin Euro olduğu ifade edildi.

Raporda ayrıca Mayıs 2013 tarihinde sözleşmesi bitecek futbolcuların toplam değerinin de 38 milyon lira olduğu vurgulanırken, 139 milyon liralık toplam değerin korunmasının da bu futbolcularla olan mukavelenin uzatılmasına bağlı olduğuna dikkat çekildi.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
350
scarface006
Tuba.Erva
Cevap
2
Görüntüleme
548
CryDaqqeR
haltie
Cevap
6
Görüntüleme
1K
Akıncı


Üst Alt