Kartal'ın Rakibi Antalyaspor

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Kartal'ın Rakibi Antalyaspor
Süper Lig’de haftanın son maçında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor’un konuğu olacak. Süper Lig’e çok iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı futbolla herkesi kendisine hayran bırakan Siyah-Beyazlılar, bu mücadeleden 3 puanla ayrılıp, derbi maçında yaşananları unutmak istiyor. Rakibine karşı istatistiklerde büyük bir üstünlüğü bulunan Beşiktaş, Antalyaspor karşısında ligdeki son yenilgisini 3 Mayıs 1998’de İnönü Stadı’nda 1-0’lık skorla almıştı. Beşiktaş, ardından çıktığı 20 mücadelede hiç mağlubiyet yaşamadı. Üst üste 11 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Siyah-Beyazlılar, toplamda ise bu periyotta oynanan 20 maçta 17 galibiyet elde etti ve 3 kez de berabere kaldı. Kartal, 46 gol attığı bu mücadelelerde ağlarında ise 18 gol gördü. Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş’ta son dakika

Kara Kartal’da Julien Escude’nin sakatlığı geçerken, Filip Holosko, Uğur Boral ve İsmail Köybaşı da uzun bir aradan sonra geçen hafta içinde takımla çalışmalara başladı. Escude’nin son yapılan kontrollerinin ardından Antalya karşısında sahada olmasında bir engelin bulunmadığı öğrenildi. Belinde ağrıları bulunan Hugo Almeida’nın da, takımdaki yerini alacağı ifade edildi. Kartal’da Mehmet Akgün, Gökhan Süzen ve Oğuzhan Özyakup dışında sakat futbolcu bulunmuyor.

Antalya’da son dakika

Ligde bu sezon şu ana kadar galibiyeti bulunmayan ve 5 maçta topladığı 3 puanla son sırada yer alan Antalyaspor’da zorlu Beşiktaş karşılaşması öncesi 3 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Ev sahibinin 3 önemli ismi Musa Nizam, Deniz Barış ve Ziziç, bu akşamki maçta güçlü rakiplerine karşı sahada yerlerini alamayacak. Kırmızı-Beyazlılar’ın tecrübeli teknik direktörü Samet Aybaba’nın, taraftarları önündeki mücadeleye hücum gücü yüksek bir takımla çıkacağı öğrenildi.

Muhtemel ilk 11'ler

Medical Park Antalyaspor: Hakan, Serkan, Emre, Vederson, Mehmet, Koray, Tita, Emrah, Isaac, Diarra, Insa

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Gökhan, Hutchinson, Veli, Olcay, Fernandes, Almeida

Stat: Akdeniz Üniversitesi

Saat: 20.00

Hakem: İlker Meral
 


Üst Alt