İşte Ermeniler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldcild

Üye
@ChavRash
Bu arada Unutma ki bölücü örgütün başı apo da bir Türkiye Cunhuriyeti vatandaşıdır.Ama Türk değildir.Ayrımı iyi yapmak lazım.
sana sonuna kadar katılıyorum...hepsinin uyrugu tc ama bu kafayla gidersek içindekileri ayırt etmeye calısırsak onların uyrugu olusacak yakınca kc.kürdistan cumhurıyeti.....koyun artık aklınıza sunu ve cıkarmayın buyuk kesimini malesef kürtler olusturuor..tabi tc kimliğindeki kürtler..kalkıp barzani ıraqtan daglşarda asklerle savascakj halı yok..savunmaya dıkkat edın...tc uyruklu kürtler pkkyı kalkındıran......:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Ermeni locası öldürdü Hrant Dink i .Belki şaşıracaksınız ama Müslüman olmak istediği için.Ermeni locasında hain ilan edildi.Neden ?Türkleri kardeşi gibi gördüğü için.Müslüman olmak isteidği için.Hrant Dink kendini bu ülkenin vatandaşı olarka görmüş bu ülkedeki herkeside eşit ve kardeş kabul etmiştir.Benim burda kalkıpta Hrant Dink i savunmamın bana bir getirisi bir menfaati yok.Sadece masum ve halkların kardeşliğini savunan bir insanın öldürülmesi çok üzücü olduğu için yazıyorum bunları.

kuzenim bence yeterli aciklama bulunmus

sagol kaancm

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
sana sonuna kadar katılıyorum...hepsinin uyrugu tc ama bu kafayla gidersek içindekileri ayırt etmeye calısırsak onların uyrugu olusacak yakınca kc.kürdistan cumhurıyeti.....koyun artık aklınıza sunu ve cıkarmayın buyuk kesimini malesef kürtler olusturuor..tabi tc kimliğindeki kürtler..kalkıp barzani ıraqtan daglşarda asklerle savascakj halı yok..savunmaya dıkkat edın...tc uyruklu kürtler pkkyı kalkındıran......:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

Ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu? Ben mesajımda kağıt üstündeki Türklükten bahsetmiyorum; hani şu özdeğerimiz var ya, işte o! Benim de bir Türk olarak zoruma gidiyor tıpkı vatansever bir Kürt gibi, Ermeni gibi ...

Burada hazmedemediğiniz nedir? Ben yukarda size bir komutanın araştırması sonucu söylediklerini yazdım. PKK'yı Türklerin kalkındırdığını değil. Çok mu zorunuza gitti PKK'da Türk olması, eğer zoruna gittiyse genelleme yapmayacaksın; hepsini bir tutmayacaksın. Bu kadar basit, ne bu hiddet bu celal?

Siz düşmanınızı tanımıyorsunuz ki, PKK'ya hapisten direktif gönderen Apo'nun Ermeni kökenli olduğunu biliyor musunuz? Ve yine yardımcılarının Ermeni olduğunu biliyor musunuz? Ermeni'lerin doğu Kürt'leri ile aralarının Kurtuluş Savaşı'na destek verdikleri için açık olduğunu biliyor musunuz? Ve bu sebepten ötürü 1915 olaylarında Türk'ten çok Kürt öldürdüklerini, hatta 1915 olaylarının toplu Kürt ve onları bu davada yanlız bırakmayan Türk ölümlerinden dolayı başladığını biliyor musunuz?

Siz 1915'te ölenleri sahiplenmesini biliyorsanız, PKK'yı Kürt'lere mâl etmemeyi de bileceksiniz.

Türk milleti her zaman övünç dolu Tarihini bilmiştir; biraz övünç kaynakları dışında ki tarihimizi de bilmemiz gerek. Her milletin geçmişinde talihsiz olaylar vardır. Bizimde 1915'te başımıza geldi, öldük öldürdük ama bu soykırım değil! Bizi öldüreceklerde biz elimizi kolumuzu bağlayıp oturmayacaktık tabii ki de insan detaylarını bilmeyince bu konular buraya kadar geliyor, daha çok gelecek gibi de görüküyor.

Bu dünyada Kitaplar piyasaya sürülmüyor, kulaktan dolma bilgi ile biz Türkler bir arpa boyu yol katedemeyiz siyasi düşünce yolunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...