devilmahmut
Üye
İşte Dokunmatik Ekranlı KP500 -- Çok iyi..
--------------- Ekleme ---------------
tabi fiyat aralığı da önemli almam için.
Lg nin yeni telefonu KP500 hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben telefonu inceledim ve çok beğendim açıkçası. Özllikleri ve dokunmatik ekran oluşu beni ayrıca cezb etti diyebilirim. Fm radyo özelliği ise LG nin artık olmazsa olmazlarından
3 mepapiksel kamerası da gayet iyi çekimler yapıyor. güzel fotoğraflar çekiyor. tasarımını da çok beğendim ben. almayı düşünüyorum. çünkü LG'ye güveniyorum. şimdi bende KG800 var mesela, ondan da çok memnundum. ikinci bir model olarak KP500 düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Başlığı yanlış açtım ya, 50 değil, 500 olacaktı
lütfen düzenler misiniz o kısmı sayın admin. kusura bakmayın arkadaşlar.
3 mepapiksel kamerası da gayet iyi çekimler yapıyor. güzel fotoğraflar çekiyor. tasarımını da çok beğendim ben. almayı düşünüyorum. çünkü LG'ye güveniyorum. şimdi bende KG800 var mesela, ondan da çok memnundum. ikinci bir model olarak KP500 düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Başlığı yanlış açtım ya, 50 değil, 500 olacaktı
lütfen düzenler misiniz o kısmı sayın admin. kusura bakmayın arkadaşlar.--------------- Ekleme ---------------
Lg nin yeni telefonu KP500 hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben telefonu inceledim ve çok beğendim açıkçası. Özllikleri ve dokunmatik ekran oluşu beni ayrıca cezb etti diyebilirim. Fm radyo özelliği ise LG nin artık olmazsa olmazlarından![]()
Başlığı yanlış açtım ya, 50 değil, 500 olacaktılütfen düzenler misiniz o kısmı sayın admin. kusura bakmayın arkadaşlar.
tabi fiyat aralığı da önemli almam için.