işte bomba n73 oldu n73 me

Sponsorlu Bağlantılar

ah_bu_yurek

Üye
arkadaşlar onu yapmaya deymez çünkü pek bi farkı yok
sadece n73 me nin farkı müzik çaların kısa yolu olması o kadar

sqr.eyp

Üye
The system cannot find the file specified. eror diorr bi yardım bizamet
tinede ellerine sağlıq

sesking

Üye
krdeş bir şey sormak istiyorum Firmware güncelleme yprken sol tarafta n73 resmimi yoksa n73 me resmimi
olmasımı gerekiyor bnde n73 silver resmi çıktı:allalla:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Katılıyorum değmez.Son sürümlerle beraber hiç bir fark kalmadı ki ne değişecek ME yapınca telefon mee leyecek mi :ehe

sub7seven

Üye
UZUN LAFIN KISASI EĞER PROGRAMI YÜKLEDİĞİNİZDE "DONE" Yerine "Error" Yazısıyla Karşılaşıyorsanız Veya Telefonunuzu Bağladığınız Halde Program Error Hatası Veriyorsa Bunu Hiçbir Sitede Görmedim Sadece Uğraşlarım Sonucu Buldum Teşşekürlerinizi Bekliyorum Tek Yapmanız Gereken Telefonunuzdan *#06# Yi Tuşlayıp Hiçbir Şeye Basmadan Tekrardan Program Üzerinden Scan'a Basarak Deneyin Yani Telefonu Bağlayın Bağlandığından Emin OLUN ONDAN SONRA KABLO BAĞLANTISINI KESMEDEN DİREK " *#06# " Yapın IMEI No Nuz Açılacaktır Ekranda Sorna Tekrardan Phone İnfo Deyin VE SCAN Deyin Bakın Eminim Olacaktır Olmazsa PC De Problem Vardır Çünkü Bende de error diyordu denedim öylesine dedim bi böyle yapayım belki olur diye denedim oldu gerçekten çok sevindim kendi yöntemime deneyin bi arkadaslar saygılar the sub7seven
sub7seven_91@

adem93

adem93

Üye
bidahaki sferede n73 ü n95 5 çevirme programnıda bul dayi ya

sergen6565

sergen6565

Üye
n73 n95 yaptım sanayide kaportacı arkadaş varda halleetti sağolsun :D (ama n73 ü me yaptım)

sukader

sukader

Üye
sagol kardeş

nefretli_93

nefretli_93

Üye
bosver yapmayın tavsiye etmem dil olarak english oluyo birde garanti yetkisiz mudahale diyo bn yaptım basıma bir sürü dert geldi

nefretli_93

nefretli_93

Üye
arkadasim n 73 müsic edition yapamazsın icindeki işletmeler farklı mesela n73 2 gb hafıza kartı takınca yavaşliyor benımkı fulll dolu tıkır tıkır calısıyor

ali_kemal_ordu

Üye
tmm güzelde kardeedşi heralde bu format la halledilio bence tavsıye etmen bende ole kendım format çektim ve 2 gun ıcınde telefonum kapandı uydudan 1 ay kullanamadım tekrar format attılar turkıyede lısansı olan bı formatı duzeldı asla tavsıye etmıyorum

hitaf100

hitaf100

Üye
abilerim öncelikle emeğinize sağlık ama linkine tıklayınca sory filan diyor "update via PC" seçeneğide çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim iyi paylaşımlar

fenerli88

Üye
:D link ölmüş

dengvedan

Üye
tşkrler kardeş tell süper oldu uçak gibi uçuyo :) emeğine sağlık valla saolsın ;)

asdugew

asdugew

Üye
nasıl yaw şidmi bnmkı me miymiş bn benımkını plumslılver die aldım ancak mobıl tv ve streo ayarları var:D

handi95

handi95

Üye
evet arkadaşlar bende kurdum ses stero oldu birde mobil tv eklendi
Arkadas sen sasirdin qaliba Bende N73 Music Edition mobil Tv falan yok bilmediyini yazma milletin aklini karisdirma:nono:

viragoxv

Üye
n73 ile music edition arasında fark yok ki

saithocca63

Üye
n73 ile n73 me arasında ne fark var ben anlamadım.gerçi ben n73 kullanıyorum ama düzmü? me mi? onu bile bilmiyorum.nasıl ayırt edicem hangisine sahip olduğumu? yardım ederseniz sevinirim

3215

Üye
Aynısını bende yaptım normal n73 e oranla cok değişti

Üst Alt