işte bomba n73 oldu n73 me

Sponsorlu Bağlantılar

positive2103

positive2103

Üye
    Konu Sahibi
işte bomba n73 oldu n73 me
ARKADASLAR BEN YAPTIM 2 GUNDUR KULLANIYORUM VE TELEFON DAHA HIZLI VE YENİ ÖZELLİKLER EKLENDİ 2 YENİ TEMA GÖRÜNÜMDE DEGİŞİKLİK VE SES ATRISI STEREO GENİSLETME SECENEKLERİ SÜPER OLDU TAVSİYE EDERİM.

NOKİA 73 U MUSİC EDITION YAPMAK

Aşağıdaki programlar sayesinde N73 ünüzü Music Edition yapmak mümkün.

Şimdi gelelim ilk adıma ,

1. NSS(Nemesis Servis Suite) programını aşağıdaki linkten çekip bilgisayarımıza kuruyoruz

BUDA RESİMLER....:...
EN BAŞTA SAĞ ÜSTTE MERCEĞE BASTIKTAN SONRA BU RESİMLERDEKİNİ UYGULARSANIZ DAHA İYİ OLUR...

Programı kurduktan sonra telefonu data kablosu ile pc ye baglıyoruz

Sağ üst köşedeki büyüteç işaretine tıklıyoruz

Sol üstte Phone Info ya tıklıyoruz ve Scan yapıyoruz

Telefonun imei no su çıkması lazım

Flash ı tıklayıp tekrar scan e basıyoruz , telefonun code numarasını vericek , buraya kadar olan kısım telefonu okutmak içindi

Tekrar Phone Info ya tıklıyoruz Product Code olan bölüme "0539256" bu numarayı yazıyoruz , karşısındaki enable kutucuğunu işaretleyip write diyoruz. Bunu yaptıktan sonra tekrar flas bolumune girip scan yaptıgımızda telefonun eskı kodunun bu yazdığımız kodla değiştiğini göreceksiniz. Bu işlemden sonra Nsu ile işimiz bitiyor , update işlemine geçiyoruz

2. Telefonun code unu değiştirdikten sonra aşağıdaki linkten Nsu(Nokia Software Updater) ı indirip bilgisayara kuruyoruz.

Linkten telefonun modelini seçip , sağ alttaki "update via PC" seçeneğine tıklıyoruz , ardından 2 kere next e tıklayıp programı download ediyoruz.

Programı kurduktan sonra , Nsu yu calıstırıp update yapmaya baslıyoruz.Nsu bi dosya indirecek ve ardından firmware i kuracak işlem biraz uzun surebilir burada dikkat etmemiz gereken > tercihler genel olacak , hafıza kartı takılı olmayacak , sim kart takılı olacak , şarj ında tam dolu olması daha sağlıklı olacaktır , eğer batarya yeteri kadar dolu degilse Nsu sarj a takmamız icin bir uyarı verecektir. Bir diğer uyarıda eğer hafıza kartınızda şifre varsa önce onu kaldırın yoksa daha sonra karta erişemezsiniz.

Firmware güncelleme yaklaşık 10dk sürüyor , bu sırada her ihtimale karşı telefona temas etmeyiniz , kablosununda yerinden oynamamasına dikkat ediniz.

Cable driver sorunu yaşayan olursa nokia nın official sitesinden kablosuna ait driveri indirmesi gerekebilir.

Güncelleme bittikten sonra telefonu kapatıp açın .

Artık N73 MUSİC EDİTİON'A sahibisiniz...

by_burhan:megafon:

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR, ugur414141, mmustik ve 6 diğerleri

cengizba

cengizba

Üye
bilgi için teşekkürler arkadaşım bende n73 me almayı düşünüyodum ama arasındaki fark bayağı var böyle daha ucuza gelecek :)

positive2103

positive2103

Üye
    Konu Sahibi
başka n73 çalışması isteyen varsa buyursun.

BY_BURHAN SAYGILARIMLA.

iskenlii

iskenlii

Üye
Valla Bende Almayı Düşünüyordum :D :D Sağul

narkoz1907

narkoz1907

Üye
böyle yapınca tel. garanti kapsamı dışına cıkıyormuş diye duydum ama bilemem_?

TGOD

Üye
arkadasım sadece temalar değişti mp3 playeri neden degismedi bunun :(

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
N73 ü ME yapmak değmez birader ya boşver tehlikeli o işler telefonundan da olabilirsin

eko06

Üye
arkadaşım belkide 4 saattir bununla uraşıyorum bütün herşeyi oldu sadece Update ye gelince batarya bitti diyor yedek bataryalarım var onları takıyorum yine bitti diyor yardım ederseniz sevinirim

eko06

Üye
evet arkadaşlar bende kurdum ses stero oldu birde mobil tv eklendi

komando233

komando233

Üye
boş işler...

gıda52

Üye
oldu mu

CruelPeach'o

CruelPeach'o

Üye
herseyin orginal'i güzeldir arkadaslar ayrıca olusacak sorunlarda garanti kapsamı dısına cıkıyor karar sizin ama tskrlr qardesh yararlı

Doğan

Üye
teşekkürler bilgilendirme için :)

üzgüşad

üzgüşad

Üye
benimkide n73 mobil tv telefon servise gidip geldiğinde yüklenmişti yani n73 me ye özel bişey değil garanti süresi dolduğunda bende n73 me yapmayı düşünüyorum :D

ghost_boy_emre

Üye
ben n73 me kullanıyorum zaten yapmaya gerek yok :D :D :D

myally21

Üye
neyle uğrsıonus bilmiyorumki ben bu link ölüü

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sagol

atakanahmet

Üye
hepsini yaptım update etmiyo

ahmedine47

Üye
arkadaşlar bende scan diyince scan for product kısmından sonraki yerde resimdeki gibi done yerine error çıkıo ne yapmam lazım

sergen6565

sergen6565

Üye
bende yaptım çok güzel oldu valla

Üst Alt