İşte Blackberry Z10′nun ilk videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kanada kökenli RIM firmasının bu yıl için en merak edilen ürünü hiç şüphesiz BlackBerry Z10 oldu. RIM’in yeni işletim sistemi olan BlackBerry 10 üzerinde çalışacak olan BlackBerry Z10, 2013 yılında cep dünyasının bombaları arasında yerini alacak.

Eski günlerine dönmek isteyen RIM, piyasaya sunduğu yeni işletim sistemi BlackBerry 10 ile çalışan akıllı telefonu BlackBerry Z10’nu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. RIM’in rakipleri ile mücadele edebilmek için piyasaya süreceği BlackBerry Z10’na ait bir video yayını paylaşıma sunuldu. Avusturya merkezli Telekom-Presse tarafından yayınlanan videoda BlackBerry Z10’a ait bir takım özelliklerde detaylanmış oldu.

Videoya göre BlackBerry Z10; 4.2’’ dokunmatik HD ekran, çift çekirdekli 1.5GHz hızında çalışan ARM Cortex A9 işlemci, 2GB RAM, 18GB boş depolama alanı, 125 gram ağırlık, BlackBerry 10 işletim sistemi, fiziksel tuşlarından yoksun ve son derece akıcı bir arayüzle geliyor. Sözü fazla uzatmadan BlackBerry Z10’un nasıl çalıştığına ait videoyu sizlere sunuyoruz.

[video=youtube;X37CgNOXsNs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X37CgNOXsNs#t=207s[/video]

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Blackberry İşletim Sistemi Sonuçta Yani Alınmaz Bir Telefon :kotu:+Teşekkürler

saruman_me

saruman_me

Üye
amatör geliştiricilerin yapmış olduğu bir arayüz gibi tlf nun tasarımıda ayrı bir facia bb bol şanslar çok ihtiyacı olucak..haber için teşekküler..

Samet.25

bb den nefret ettim bi 8520 kullandim bb alacaksan saglam bi tel alacan.is adami telefonu gencelere yani bize gore degil ama bu farkli gibi bakali.

pRime.

pRime.

Üye
bb işletim sistemi linux tabanlı yani eski sürüm bblerle alakası yok ANCAK tamamen symbian ve meego çakması olduğu için tercih etmeyeceğim bir sistem olacak rim'e şans değil beter olmasını dilerim.

Samet.25

aslinda dedigin sistemlerle alakasi yok yani gorunum olarak diosan bilemem ama bb kullanmis biri olarak icine baktiginizda tamamen farkli aslinda bb de olan bazi ozellikleri diger akilli tellerede ekleseler iyi olur hepsini gec telefon dinlenemiyo varmi otesi .d bazilari inanmiyo buna ama gercek
ama genede sirf ek ozellikleri icin bb tavsiye edilmez ozellikle oyun vs oynayanlar icin telde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt