BlackBerry Venice’ye ait ilk kullanım videosu ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
BlackBerry Venice’ye ait ilk kullanım videosu ortaya çıktı
Tam bir tasarım harikası :maxicep: videoya aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...lk-kullanim-videosu-ortaya-cikti-h206443.html

Blackberry’nin yeni ve ilk Android’li modeli Blackberry Venice’ye ait kullanım videosu ortaya çıktı.

Özellikle güvenlik standartları ile ön plana çıkan ürünleri ile adından söz ettiren ve kullanıcıların tercih sebebi olan Kanada kökenli Blackberry, sunduğu yeni modeller ile akıllı telefon pazarındaki mücadelesine devam ediyor.

Oldukça zor günler geçiren ve eski popüler günlerine dönmek için çalışmalarına devam eden Blackberry şirketi, yeni akıllı telefon modelleri sunmaya devam ediyor. Son olarak Blackberry Passport Silver Edition akıllı telefon modelini sunan Kanadalı şirketin, Android mobil işletim sistemine sahip yeni bir akıllı model üzerinde çalıştığı haberleri gelmeye başladı. Sunduğu modellerin satış rakamlarından istediği verimi alamayan Blackberry şirketinin, Android işletim sistemini tercih ettiğini görüyoruz. Şimdiye kadar gelen bu bilgiler kapsamında Blackberry şirketi tarafından resmi bir açıklama henüz gelmedi. Şirketin Android işletim sistemi üzerinde çalışacak yeni akıllı telefonunun adının Blackberry Venice olacağı söyleniyor. Kayar kızaklı QWERTY klavye tasarımına sahip Blackberry Venice için şimdiye kadar birçok görsel yayınlandı. Bu kez bu yeni akıllı telefonun ilk kullanım videosu ortaya çıktı.

Eski popüler günlerine Android işletim sistemi ile dönmeyi hedefleyen Blackberry, yakında Venice modelini sunmaya hazırlanıyor. Blackberry Venice’ye ait ilk inceleme videosunda görünen o ki cihaz oldukça stabil olarak çalışıyor. Cihazın arayüz kısmında fazla bir fark bulunmamakta. Klavyeden ekranın yönetilebildiği ve klavyenin açıkken kullanımı etkilemediğini görülüyor. Gelen bilgilere göre Blackberry Venice; 5.4 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 18MP çözünürlüğünde OiS destekli ana kamera özelliklerine sahip olacak.

yeumyang

yeumyang

Moderator
adamlar yapıyor süper tasarımı var arka kısım biraz kötü görünüyor ama yinede güzel

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Üst Alt