Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte benim çizimlerim
Sponsorlu Bağlantılar
MaxiShe
Üye
hepsi başarılı.
Invoke
Üye
Mesela bunlar... Demek istediğim bir hayal gücü de var işin içinde
Şimdi kardeşim sana şöyle söyleyeyim. Birinci fotoğraf kardeşimin "BƏTN" ismini verdiği kendi fantazisini canlandırılması (yani anne karnında olan üreme). İkinci fotoğrafdaki göz benim gözüm ağızlar kardeşimin ağzı ilk önce fotoğraf makinesi ile çekilmiş daha sonra kağıda çizilmiş. Ortasındaki kız ise ayrı bir resim aslında buraya da çizdik oturdu üçüncü de şöyle anlatayım o zamanlar gençtik ve bir iki yol vardı ve seçim etmek zorundaydık o adam benim yolda seçilmiş olan yol ve yürüyen de bizizdir herhalde
göz çizimlerine dikkat et diyor "illuminati " diye degişik olay var ama sanmıyorum her göz çizimini illuminati ye baglamamak lazım insan figürü çiziyorsun kaşını gözünü yapmayacaklarmı insanlar göz yerine kulak veya burun çizerse deli derler adama
göz çizimlerine dikkat et diyor "illuminati " diye degişik olay var ama sanmıyorum her göz çizimini illuminati ye baglamamak lazım insan figürü çiziyorsun kaşını gözünü yapmayacaklarmı insanlar göz yerine kulak veya burun çizerse deli derler adama
hah evet ben de illuminati olsun diye göz çiziyorum zaten, yoksa insanda gözmü çizilir yahu?))). ya boş iş bu ilminati felan. eskiden en iyi çizdiğim hatta saatlerle çizerdim göz. en iyi organdir benim icin
FGFC820
Üye
Konu Sahibi
İşte bu da benim resime ilk başladığımda çektiğim ilk şey) Harflerden başlamıştım o zamanlar